Головна Новини Світ Росія У Росії зникли з радарів два літаки: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зникли з радарів два літаки: що відомо

Один із літаків розшукують досі

22 червня 2022, 17:31 comments2466
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Якутії зникли з радарів два літаки Ан. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на інформацію у російських ЗМІ.

У Росії зникли з радарів два літаки: що відомо

Літак Ан. Ілюстрація

Як стало відомо, 21-22 червня в Якутії сталося два інциденти з повітряними суднами. Літак Ан-30 зазнав аварії під час посадки, а Ан-2 зник з радарів і його пошуки продовжуються досі.

•21 червня зник із радарів Ан-2. Повідомляється, що борт належить приватній компанії і на ньому знаходилося троє людей.

•22 червня розбився Ан-30. На його борту було сім чоловік. Повідомляється, що причиною падіння могла стати технічна несправність. За попередніми даними, в результаті інциденту поранення отримали кілька людей.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Зеленського підтвердили , що Україна завдала успішного удару по Криму. Українські військові вдало били по захопленому РФ півострову, зазначили в Офісі президента. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що навіщо Білорусь розміщує на кордоні з Україною дерев'яні муляжі танків: у Мінборони відповіли. У такий спосіб РБ хоче посилити ефект присутності. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Данія взяла під патронаж одне з українських міст-героїв. Данці підтримують Україну та готові побудувати одне з міст-героїв. Читайте про це у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що підірвано автомобіль "голови військово-цивільної адміністрації" Чорнобаївки: що відомо про стан окупанта. Місцеві Telegram-канали пишуть про підрив автомобіля гауляйтера. Докладніше про це читайте на нашому сайті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини