Головна Новини Світ Росія У Росії знову масштабна пожежа – темний дим валить над Новосибірськом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знову масштабна пожежа – темний дим валить над Новосибірськом

У російському Новосибірську пожежа – очевидці розповідають, що чули вибухи

26 грудня 2022, 15:10 comments1557
Поділіться публікацією:

У Новосибірську РФ сталася велика пожежа на складах – вогнем охоплено близько 1800 кв.м. Очевидці повідомили, що чули вибухи. Як передає видання "Коментарі", про пожежу пише низка російських ЗМІ, та також повідомляють російські паблики в Telegram.

У Росії знову масштабна пожежа – темний дим валить над Новосибірськом

Пожежа у Новосибірську. Фото: Телеграм-канал "Інцидент Новосибірськ"

Повідомляється, що горить двоповерхова складська будівля із сендвіч-панелей на вулиці 2-й Станційній, 30. Будівля повністю охоплена полум'ям, стався обвал конструкцій, є загроза для сусідніх будівель.

За даними МНС, пожежу ліквідують понад 70 осіб та 20 одиниць техніки.

Місцеві жителі у пабликах скаржаться, що через пожежу стоїть "жахливий запах пластику". Зазначається, що інформація про постраждалих не надходила.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у російському місті Енгельс Саратовської області в районі військового аеродрому було оголошено повітряну тривогу і пролунали вибухи. Цей аеродром уже був атакований дроном 5 грудня – перед масованим ракетним ударом росіян територією України. Останнім часом почастішали випадки подібних поразок, а також різноманітних пожеж у країні-агресорі. Що це говорить? До чого може призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — російський диктатор Володимир Путін в інтерв'ю, яке вийшло в ефір у неділю, знову виправдовував напад на Україну, говорив про готовність до переговорів, а також про те, що 99,9% росіян нібито готові віддати все заради інтересів Батьківщини". Про що говорять такі заяви? Які шанси у Путіна залишитися при владі в найближчому майбутньому з огляду на подібну відірваність від реальності? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини