Головна Новини Світ Росія У Росії знову велика пожежа на складі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знову велика пожежа на складі (ВІДЕО)

У російському Нижньокамську (Татарстан) велика пожежа повністю знищила склад із каучуком

12 грудня 2022, 17:25
Поділіться публікацією:

У російському Нижньокамську, що в Татарстані, сталася велика пожежа, яка повністю знищила склад з каучуком площею 6 тисяч квадратних метрів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Baza.

У Росії знову велика пожежа на складі (ВІДЕО)

У Нижньокамську пожежа повністю знищила склад із каучуком (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що пожежа почалася на одному зі складів підприємства "Нижньокамськнафтохім"  з готовою продукцією.

 За попередньою інформацією, вогонь перекинувся на склад із цеху №1532, де знаходилася готова продукція. В результатів вогонь повністю зруйнував приміщення. Наразі причини пожежі невідомі.

 Відомо, що підприємство "Нижньокамськнафтохім" випускає синтетичні каучуки, на  частку яких припадає близько 41% виручки. Ще 34%  компанії забезпечують пластики, решта 25% припадає на продаж інших видів продукції.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії полковника армії арештували за хабар — пральну машину.У Росії посадили під домашній арешт полковника армії за те, що він в іншого офіцера в якості хабаря вимагав пральну машину.Російська поліція арештувала полковника російської армії, після того, як він вимагав побутову техніку у московського військового комісара, в якого  у його військкоматі погано йшла мобілізація.  Щоб залагодити проблему військового комісара, полковник попросив його купити йому пралку, що коштувала близько тисячі доларів.  Але після того, як на полковника донесли в ФСБ, він визнав себе винним у хабарництві та був відправлений під домашній арешт на два місяці.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Москві лунають вибухи — масштабна пожежа в ТЦ. У столиці Росії сталася масштабна пожежа у ТЦ "МЕГА Хімки", її площа досягла 17 тис. кв. метрів, на місці події лунають вибухи. Повідомляється, що пожежа розпочалася на складі магазину OBI. Далі вогонь охопив усю площу супермаркету, і почалися вибухи газових балонів та банок із фарбами. Через сильні вибухи до гасіння пожежі не може приєднатися авіація. Будівля ТЦ обвалюється.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини