Головна Новини Світ Росія Захарова розлютилася на коментарі українців після теракту в «Крокусі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова розлютилася на коментарі українців після теракту в «Крокусі»

Спікер МЗС країни-агресора Марія Захарова вибухнула обуренням щодо коментарів українців у соціальних мережах після теракту в «Крокус Сіті Холі». Вона звинуватила Захід у тому, що ці коментарі не видаляються

27 березня 2024, 15:55 comments1769
Поділіться публікацією:

Як заявила на брифінгу Марія Захарова, західні медіагіганти нібито солідаризуються з терористами, оскільки відмовляються видаляти "нелюдські" коментарі щодо росіян після теракту в "Крокус Сіті Холі".

Захарова розлютилася на коментарі українців після теракту в «Крокусі»

Марія Захарова

"В українських соціальних мережах з'явилися цинічні, нелюдські, зловтішні коментарі. Питання до американських інтернет-гігантів і платформ — досі не наважувалися видаляти людиноненависницькі пости, які закликають вбивати росіян, досі вважаєте це нормальним? Ви ж, виходить, солідаризуєтесь з тими терористами, які вбивають у [концертній] залі мирних громадян"
, — заявила Захарова.

При цьому вона заявила, що погляди тих, хто виправдовує вбивство росіян та російськомовних громадян, можна назвати "людожерськими". Водночас у цьому контексті Захарова знову згадала пропагандистську страшилку про міфічних бандерівців, які вбивають "народ Донбасу".

"Це дуже небезпечно, особливо якщо згадати про всі ті численні криваві злочини, які сучасні бандерівці вчинили проти мирного населення Донбасу та інших російських регіонів",
— заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії стався теракт у "Крокус Сіті Холі". При цьому у ФСБ та Радбезі РФ бездоказово звинуватили у причетності до теракту Україну. Там договорилися до того, що нібито українські спецслужби тренували виконавців, а після теракту їх готувалися зустрічати в Україні як героїв. Водночас російський диктатор Володимир Путін заявив, що хоча виконавці теракту відомі, потрібно знайти і його замовників. Він натякнув, що вони можуть бути серед країн Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини