Головна Новини Світ Росія У росіян істерика: дивні заяви депутата Держдуми Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян істерика: дивні заяви депутата Держдуми Росії

Депутат РФ Федот Тумусов призиває США віддати Аляску Росії, як відповідь на іронічну публікацію журналіста The Wall Street Journal.

9 листопада 2022, 13:10 comments2302
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський державний посадовець Федот Тумусов відреагував на матеріали видання The Wall Street Journal, в якому журналіст пише про російський острів Врангеля, який потрібно віддати США. Депутат Думи призиває США повернути Аляску до Росії. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на заяви російського політика в ЗМІ.

У росіян істерика: дивні заяви депутата Держдуми Росії

Депутата Держдуми Росії Федот Тумусов. Фото: із відкритих джерел

Томас Данс у своєму матеріалі на WSJ пише, що майже 100 років тому Росія анексувала острів Врангеля, де жили американці. В 1924 році більшовики Леніна відібрали острів, який був територією США. Американських поселенців арештували і утримували роками як в'язнів. Потім радянська влада за наказом Сталіна перетворила острів на в'язницю для дисидентів. При владі Путіна, острів Врангеля використовується як військова база, що загрожує безпеці США, зокрема на Алясці, вважає автор матеріалу.

Російські депутати таку заяву сприйняли дуже серйозно і назвали віддачу землі державним злочином.

"Острів Врангеля — це російська земля", — заявляє, депутат РФ Федот Тумусов.

Окрім того, російський політик звинуватив США та закликав американців повернути Аляску.

"Не знаю з якого бодуна в американців такі думки, це їх проблеми. Аляска наша, хай вони її повернуть. Я точно знаю, що Аляска — це російська земля", — стверджує політик з Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії почали виготовляти техніку часів Радянського Союзу — від холодильників до автомобілів.

Також "Коментарі" писали про вказівки Кремля російським пропагандистам, які мають повідомляти, чому військові РФ залишають Херсон.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини