Головна Новини Світ Росія У російському Бєлгороді жителі почали панікувати через дивне явище у небі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському Бєлгороді жителі почали панікувати через дивне явище у небі (ФОТО)

Жителі російського Бєлгорода не розуміють, де взявся "світловий стовп" у небі

4 жовтня 2022, 21:58 comments2537
Поділіться публікацією:

4 жовтня, у небі над російським Бєлгородом трапилося дивне світіння. Місцеві жителі не на жарт перелякалися. Про це повідомляють місцеві  Telegram-канали.

У російському Бєлгороді жителі почали панікувати через дивне явище у небі (ФОТО)

У небі над російським Бєлгородом з'явився світловий стовп (фото з відкритих джерел)

 Однією із версій є те, що це може бути світло від зенітних прожекторів. Інша гіпотеза - світловий стовп, що з'явився у небі над містом — це такий оптичний ефект, який є одним із різновидів гало.

"Пишуть, що над Бєлгородом у небі, швидше за все, ввімкнені зенітні прожектори", – пише канал "Два майора".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ЦРУ попередили про небезпеку від Путіна. Путіна дуже турбує ситуація на фронтах в Україні та ситуація у власній країні. Саме тому він може бути "досить небезпечним і нерозсудливим", якщо його загнати в кут. Таку заяву зробив директор ЦРУ Білл Бернс під час інтерв'ю для CBS. Окрім цього, Бернс нагадав про позицію Китаю, який ще в лютому попри обіцянку "безмежної дружби" з Росією, відмовився надати військову підтримку, яку просив Путін.  За словами директора ЦРУ, у президента Росії лишається все менше все менше варіантів, що робить його потенційно небезпечним.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Міноборони РФ визнали свої серйозні поразки. Українські захисники вибили російських окупантів майже з усієї території Харківської області та сильно відтіснили на півночі Херсонської області. Про свій провал та великий відступ йдеться у зведенні оборонного відомства Росії. З карти бойових дій в Україні, яку опублікувало оборонне відомство РФ, можна зробити висновок, що окупаційні війська відступили майже з усієї Харківської області. Окрім цього, російським окупантам таки довелося визнати, що у північній частині Херсонської області, вони також відступають. Крах росіян на півдні України також зафіксований та позначений на картах їх Міністерства оборони.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини