Головна Новини Світ Росія У російському Єйську бомбардувальник упав у дворі житлової багатоповерхівки
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському Єйську бомбардувальник упав у дворі житлової багатоповерхівки

Попередньо, літак зазнав аварії, коли набирав висоту невдовзі після зльоту. Загинули троє людей, відомо про два десятки поранених.

17 жовтня 2022, 21:45
Поділіться публікацією:

У Краснодарському краї російський Су-34 розбився під час тренувального польоту, літак упав у дворі одного з житлових будинків. Про це в понеділок, 17 жовтня, повідомляють росЗМІ з посиланням на кадри очевидців та дані екстрених служб.

У російському Єйську бомбардувальник упав у дворі житлової багатоповерхівки

Гарячі уламки літака в Єйську. Фото: соцмережі


За даними МНС РФ, внаслідок падіння літака двоє людей загинули, 15 отримали поранення. Пізніше про третього загиблого повідомив віце-губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв. У крайовому оперативному штабі прозвітували про 19 поранених, з яких четверо у тяжкому стані.  


Після аварії почалася пожежа — спалахнуло паливо бомбардувальника. Також очевидці повідомляють про звуки вибухів У Міноборони РФ вже заявили, що причиною інциденту стало спалах одного з двигунів під час зльоту. Льотчик перед падінням встиг катапультуватись.  


Дев'ятиповерхівку за адресою вулиця Комуністична 20/1, поряд з якою зазнав катастрофи літак, було пошкоджено. Пожежа охопила перші дев'ять поверхів житлового будинку, близько 100 людей довелося евакуювати. Місцеві ЗМІ повідомляють, що мешканці були змушені стрибати з вікон палаючих квартир, проте офіційного підтвердження цієї інформації немає. Площа пожежі у житловому будинку, згідно з даними  


На момент публікації матеріалу пожежу було згашено.

 

Видання "Коментарі" раніше повідомляло, що Росія почала перекидання до Білорусі військових літаків та гелікоптерів , які належать до регіонального угруповання військ. Загалом близько 9 тисяч військовослужбовців із РФ приїдуть до Білорусі для спільного розгортання військ двох країн. Перші ешелони з російськими військовими почали прибувати до країни 16 жовтня, загалом передислокація має зайняти кілька днів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини