Головна Новини Світ Росія У російському Інтерполі висунули ще одну фантастичну версію теракту в "Крокусі"
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському Інтерполі висунули ще одну фантастичну версію теракту в "Крокусі"

Російська пропаганда досі шукає "слід" західних спецслужб у теракті в "Крокус Сіті Хол"

31 березня 2024, 23:35
Поділіться публікацією:

Директор російського бюро Інтерполу Володимир Овчинський  повідомив, що представники західних  спецслужб  ніби могли курувати бійню в "Крокус Сіті Хол".

У російському Інтерполі висунули ще одну фантастичну версію теракту в "Крокусі"

Теракт в Крокусі (фото з відкритих джерел)

Під час пропагандистського шоу Володимир  Овчинський  оприлюднив божевільне припущення, що  діями терористів  могли "керувати" за допомогою імплантованих чипів у їхній мозок.

"Їм відключили свідомість. Там, найімовірніше, у комплексі діяли психотропні речовини, нейропсихологічне це саме... І можливо ще, це теж покаже експертиза, можливо, чіпи вставлено!" — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про головні висновки з теракту у КрокусіТиждень тому у ТЦ "Крокус Сіті Холл", розташованому в підмосковному Красногорську, стався теракт, жертвами якого стали сотні людей. Невдовзі були схоплені підозрювані – громадяни Таджикистану, яких практично одразу почали катувати, причому на камери, хоч "омбудсмен" Тетяна Москалькова цинічно назвала це "цивілізованим" затриманням. Незважаючи на явний слід в тому, що відбулося ІДІЛ, путінський режим не залишає спроб приплести до бійні в "Крокусі" Україну. Паралельно з цим у Москві почалося справжнє цькування таджиків. 

Аналітик, кандидат політичних наук Олеся Яхно зазначає, що чим далі, тим очевиднішими стають низка фактів. По-перше, пояснює вона, російська влада (свідомо чи ні – поки що неясно) не відреагувала на ризик теракту, про який в перший тиждень березня попереджав Захід, зокрема, американська розвідка. Путін навіть заявляв, що це спроба внести сум'яття напередодні т.зв. президентських виборів.

Керівник Центру політичної розвідки, політтехнолог Олег Постернак заявив, що провал ФСБ побачив увесь світ. Як і небажання визнавати цей провал.
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини