Головна Новини Світ Росія У розвідці РФ накинулися на США та Україну зі звинуваченнями: як ЗСУ дістали ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці РФ накинулися на США та Україну зі звинуваченнями: як ЗСУ дістали ворога

У РФ стверджують, що нібито Штати передають ЗСУ координати для ударів по Росії

сьогодні, 16:02
Поділіться публікацією:

Американська розвідка нібито від початку війни передавала Україні дані для ударів по цивільній інфраструктурі Росії, заявив директор Служби зовнішньої розвідки (СЗР) РФ Сергій Наришкін на 55-му засіданні Ради керівників органів безпеки та спеціальних служб держав-учасниць СНД.

У розвідці РФ накинулися на США та Україну зі звинуваченнями: як ЗСУ дістали ворога

Сергій Наришкін

"Встановлено, що американські розвідувальні супутники починаючи з березня цього року значно активізували здійснення високодетальної зйомки об'єктів на російських територіях, що межують з Україною. При цьому особливу увагу американці приділяли відстеженню ситуації в Курській та Білгородській областях", — заявив Наришкін.

При цьому він стверджує, що нібито Сполучені Штати, а також їхні союзники по НАТО активно "потурають" рішенням українського уряду. У зв'язку із цим, за словами Наришкіна, вони несуть не меншу відповідальність за дії України на російській території.

Наришкін також заявив, що українська влада, нібито не маючи шансу досягти стратегічного успіху, займається "організацією терактів" у Росії. За його словами, Київ та його західні куратори розгорнули проти РФ "справжню терористичну війну".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що за словами глави МЗС країни-агресора Сергія Лаврова, дозвіл на удари Збройних сил України західною зброєю вглиб Росії — це гра з вогнем, яка має небезпечні наслідки . За його словами, російська сторона прийматиме рішення виходячи з розуміння тих загроз, які створюються Заходом. При цьому російський дипломат заявив, що Москва має розуміння того, що нібито "відновлення світу в плани противника не входить".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини