Головна Новини Світ Росія У Шойгу прозвітували про чергові удари по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу прозвітували про чергові удари по Україні

Міноборони РФ вже традиційно стверджує про точне потрапляння та удари по центрах прийняття рішень в Україні.

30 травня 2023, 16:40 comments1005
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони РФ у вівторок, 30 травня, прозвітувало про удари нібито по "центрах прийняття рішень" на території України. Як йдеться у звіті МО РФ в офіційному Telegram-каналі, для проведення цієї операції застосовувалася високоточна зброя великої дальності.

У Шойгу прозвітували про чергові удари по Україні

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

"Протягом доби Збройними Силами Російської Федерації завдано групових ударів із застосуванням високоточної зброї великої дальності повітряного базування по центральних пунктах прийняття рішення", — йдеться у звіті.

Міноборони зазначає, що це були не просто штаби ЗСУ, а у них під керівництвом фахівців західних спецслужб планувалися терористичні акти на території Росії.

"Всі призначені об'єкти вражені", — йдеться у звіті окупантів.

Згідно з інформацією Повітряних Сил, минулої ночі Росія запустила на Київ 31 дрон-камікадзе з різних напрямків у кілька хвиль. Українська ППО зуміла збити 29 одиниць.

Зазначимо, між тим, сьогодні неспокійно було і в Москві. Столиця РФ зазнала масованої атаки дрони: судячи з панічних реакцій, москвичі такого не очікували.                                                                                                                                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому російський диктатор Володимир Путін поспішає з виборами на окупованих українських теренах – що це дасть Кремлю. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов обурився, що росіяни радіють ударам дронів по Москві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини