Головна Новини Світ Росія У США померла популярна російська блогерка: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У США померла популярна російська блогерка: що сталося

ЗМІ РФ повідомляють про смерть блогерки Олени Міро

24 квітня 2024, 23:30
Поділіться публікацією:

Пропагандистські  видання РФ  інформують, що в Сполучених Штатах пішла з життя  відома  російська блогерка Олена Міро, яка писала скандальні  статті про  зірок російського шоу-бізнесу.

У США померла популярна російська блогерка: що сталося

Олена Міро (фото з відкритих джерел)

Як інформує  News.ru,  кілька  Telegram-каналів  повідомили, що блогерка постраждала в автокатастрофі  і впала в кому в Сполучених Штатах, де мешкала останні  роки. Недавно вона померла. За інформацією джерела,  яку оприлюднив Telegram-канал Адмін-Аншлак, матір  Міро  літала в Америку на похорон, а батько не захотів,  наголосивши, що "карма її наздогнала, сама винна".

Олена Міро не один  раз була учасницею  скандалів після своїх публікації, які стосувались  зіркових росіян. Один з останніх  постів блогерки написаний про Юлію Висоцьку. Журналістка захоплювалась фігурою акторки, яка заради цього  постійно сидить на суворій дієті  і  присвячує своє дозвілля спорту.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла відома російська акторкаВ Російській Федерації  померла  ще одна знаменитість — російська  актриса Ірина Мірошниченко. Вона пішла з життя у відділенні  реанімації, їй було  82  роки. Як інформує Mash, Мірошниченко  пішла з життя, не прийшовши до  свідомості.  В медичний заклад її  привезли вже з  ускладненою формою грипу.

Попередня причина смерті зірки, як стверджують в  російських ЗМІ, поліорганна недостатність, що з’явилась  з причини септичного шоку. Якщо обійтись без медичних термінів,  то важка інфекція призвела до  наскільки серйозних ускладнень, що артеріальний тиск в артистки  критично знизивсь, а деякі тканини в її організмі зовсім  не пропускали кисень.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини