Головна Новини Світ Росія У США розповіли про стратегію Кремля у війні проти України: на що робить ставку Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли про стратегію Кремля у війні проти України: на що робить ставку Путін

Аналітики ISW зазначили, що Путін вважає, що Росія зможе повільно поглинути Україну

4 вересня 2024, 08:02 comments2340
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін вважає, що його країна може повільно поглинути Україну, проводячи поступовий наступ та виснажуючи ЗСУ. Війна на виснаження, впевнені у Москві, дає свої результати. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни.

У США розповіли про стратегію Кремля у війні проти України: на що робить ставку Путін

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

При цьому американські аналітики визнали, що хоча українська операція в Курській області впливає на окупаційні війська на оперативному рівні, вона не змінила стратегічного мислення самого лідера Кремля. Переконання Путіна, що він може захопити Україну, роблять його несприйнятливим до мирних переговорів на інших умовах, окрім капітуляції Києва та Заходу перед його вимогами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — політтехнолог Олексій Голобуцький заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін перед візитом до Монголії відвідав Кизил, адміністративний центр Тиви, де перед школярами озвучив оновлені тези щодо переговорів з Україною. Мовляв, він ніколи не виступав проти переговорів, але доки "бандити" нападають на Курську область, жодних переговорів не буде.

Тобто весь стандартний вже 2,5 роки набір ультиматумів Путін звів в один пункт – Курську операцію. вже окупилася", — зазначив Олексій Голобуцький.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін неодноразово робив дивні заяви і черговий випадок стався під час спілкування з дітьми, де він назвав загарбницькі війни "віковою традицією росіян". У той же час, він не торкався питання умов припинення бойових дій, про які згадував раніше.

Однією з його дивних заяв стало твердження, що для початку переговорів необхідно "вигнати бандитів із Курщини", зазначив в ефірі 24 каналу політолог Микола Давидюк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини