Головна Новини Світ Росія У США розповіли, як Путін використовуватиме перемогу на "виборах" у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, як Путін використовуватиме перемогу на "виборах" у війні проти України

Експерти ISW зазначають, Путін хоче використати "рекордну перемогу" на "виборах" для затяжної війни в Україні

19 березня 2024, 07:05 comments1294
Поділіться публікацією:

Кремль робив ставку на те, що росіяни, обравши вкотре Путіна своїм президентом, автоматично підтримають курс, який він пропонує. Саме тому Путін використатиме рекордну кількість голосів, яку він отримав на виборах, для того, щоб виправдати загнивання війни проти України. робитиметься ставка на те, що це нібито підтримує переважну більшість росіян. Як передає портал "Коментарі", такої думки дійшли американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

У США розповіли, як Путін використовуватиме перемогу на "виборах" у війні проти України

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Експерти вважають, що російський диктатор намагається використати заявлені рекордні показники явки виборців та підтримки своєї кандидатури для створення інформаційних передумов для затяжної війни в Україні. Володимир Путін та високопоставлені російські чиновники стверджували, що рекордна явка виборців та висока громадська підтримка Путіна продемонстрували єдність Росії та довіру до Путіна.

Зазначається, що російська ЦВК заявила 18 березня, що Путін переміг на президентських виборах, набравши 87,28% голосів. Голова ЦВК Росії Елла Памфілова заявила, що явка виборців на виборах у Росії була рекордною і становила 77,44%. ЦВК РФ заявила, що явка виборців на президентських виборах 2018 року в Росії склала 67,47%, а Путін переміг із 76,67% голосів.

Крім того, комісія заявила, що Путін отримав від 88,12 до 95,23 відсотка голосів в окупованих Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та Криму.

В огляді вказують на те, що російські окупаційні чиновники, ймовірно, сфальсифікували рекордно високу підтримку Путіна в окупованій Україні і, ймовірно, змушували українських громадян брати участь у "виборах", які за своєю суттю були примусовими, враховуючи велику кількість російських військ, що діють в окупації. Україною.

Також фахівці додають, що Путін, ймовірно, продовжує зусилля щодо створення інформаційних умов для виправдання тривалої окупації територій України під виглядом "захисту" цивільного населення, яке перебуває в небезпеці лише через російське вторгнення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як Путін пішов на шостий термін: чого тепер чекати від Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини