Головна Новини Світ Росія У США розповіли, які плани у вересні у Путіна були на Харківщину, але завадили ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, які плани у вересні у Путіна були на Харківщину, але завадили ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ під Харковом та на півдні, ймовірно, змусили Росію відкласти плани анексії на невизначений термін

14 вересня 2022, 10:00 comments1363
Поділіться публікацією:

У Кремлі були чіткі плани анексувати Харківську область у першій декаді вересня і лише контрнаступ ЗСУ поламав плани керівництва Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", такі дані озвучили американські експерти з Інституту вивчення війни.

У США розповіли, які плани у вересні у Путіна були на Харківщину, але завадили ЗСУ

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Аналітики зазначають, що росіяни під час окупації приєднали село Козача Лопань, яке знаходиться за 10 км від українсько-російського кордону до російської енергосистеми. Це один із головних кроків, який робить агресор, аби повністю приєднати окуповані частини України до Російської Федерації. Путинський режим прагнув повної економічної та адміністративної інтеграції всієї Харківської області до складу РФ. Тепер плани Москви з анексії Харківської області відкладені на невизначений термін, зазначають американські аналітики.

Варто зазначити, що під час контрнаступу українські захисники деокупували понад 300 населених пунктів, загалом – 3,8 тис. кв. км.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лідер Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпін здійснить цього тижня державні візити до Казахстану та Узбекистану. Це його перша закордонна подорож із перших днів пандемії коронавірусу. Чого очікувати від цих візитів (під час яких також може відбутися чергова зустріч російського та турецького президентів)? Чи можуть вони якось вплинути на війну Росії з Україною? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також "Коментарі" писали – Росія дедалі виразніше поводиться, як країна-терорист – чому Захід тягне із жорсткою відповіддю Кремлю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини