Головна Новини Світ Росія У США стривожили заявою: Світ може отримати нового диктатора, який захоплюється Гітлером
commentss НОВИНИ Всі новини

У США стривожили заявою: Світ може отримати нового диктатора, який захоплюється Гітлером

Колишній керівник апарату Білого дому заявив, що Трамп цілком відповідає характеристиці «фашист»

сьогодні, 17:31
Поділіться публікацією:

Колишній керівник апарату Білого дому Джон Келлі заявив, що Дональд Трамп відповідає характеристиці "фашиста" і, у разі перемоги на президентських виборах, керуватиме США як диктатор. Таку думку Келлі висловив у коментарі для The New York Times.

У США стривожили заявою: Світ може отримати нового диктатора, який захоплюється Гітлером

Дональд Трамп

Зокрема, Келлі розкритикував екс-президента Трампа за його підхід до управління країною, зазначивши, що Трамп не сприймає обмежень своєї влади. За його словами, республіканець надає перевагу диктаторським методам правління.

"Трамп, безумовно, віддає перевагу диктаторському підходу до управління державою", — підкреслив екс-глава апарату Білого дому.

Крім того, Келлі розповів, що Трамп висловлював захоплення Адольфом Гітлером та виявляв зневагу до ветеранів-інвалідів США. За словами колишнього посадовця, Трамп неодноразово називав загиблих солдатів "невдахами" та "лохами".

Келлі наголосив, що поведінка Трампа відповідає визначенню фашизму, яке включає ультраправу авторитарну ідеологію, централізовану автократію, мілітаризм та насильницьке придушення опозиції. Це, на його думку, точно характеризує політичний підхід екс-президента.

Також Келлі висловив своє занепокоєння тим, що Трамп ніколи не визнавав свою роль однієї з найвпливовіших осіб у світі, що давало йому відчуття вседозволеності.

Водночас представник передвиборчої кампанії Трампа Стівен Чунг розкритикував заяви Келлі, назвавши їх спростованими історіями.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що європейські фінансисти не знаходять собі місця, розуміючи, яких збитків може завдати Дональд Трамп, якщо здобуде перемогу на майбутніх виборах президента США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини