Головна Новини Світ Росія У США висміяли майбутні вибори президента Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У США висміяли майбутні вибори президента Росії

У США не бачать нічого спільного між реальними виборами і тим, що відбуватиметься у РФ у березні

9 грудня 2023, 10:40 comments3577
Поділіться публікацією:

У Росії очікуються найгірші виборчі перегони після вчорашньої заяви диктатора Володимира Путіна про намір вп'яте переобиратися в президенти. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі.

У США висміяли майбутні вибори президента Росії

Вибори в РФ. Фото: із відкритих джерел

Коментуючи намір Володимира Путіна йти на переобрання, Кірбі зазначив, що це буде найгірша виборча гонка в Росії.

"Це все, що я можу сказати із цього приводу", — додав Джон Кірбі.

Зазначимо, рішення російського диктатора балотуватися на березневих виборах дозволить йому залишатися при владі щонайменше до 2030 року.

Цікаво, що прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков уже заявляв, що його шефа переоберуть на наступний термін із результатом понад 90% голосів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін, який править уже майже чверть століття, почав робити заяви в ракурсі намічених на березень виборів президента РФ. Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Путін планує в грудні оголосити про старт своєї виборчої кампанії, тому жене росіян на забій, у тому числі в районі Авдіївки, щоб показати хоч якийсь результат на полі бою. А представники Інституту вивчення війни (ISW) припускали, що передвиборча кампанія Путіна пройде без незручної для нього теми війни в Україні. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" передвиборну метушню в країні-агресорі, а також те, до чого призведе чергове "переобрання Путіна".

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи справді РФ намагається розпалити нові війни: як світ розділився на дві коаліції. Експерти детально проаналізували небезпечну ситуацію, що склалася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини