Головна Новини Світ Росія У США заявили, що не допустять здійснення плану Путіна: названо 2 пункти
commentss НОВИНИ Всі новини

У США заявили, що не допустять здійснення плану Путіна: названо 2 пункти

Американський сенатор Мітт Ромні вважає, що США із союзниками не повинні дозволити Путіну реалізувати свій план щодо відтворення СРСР

17 січня 2022, 12:48 comments2206
Поділіться публікацією:

Сенатор Республіканської партії Мітт Ромні заявив, що Вашингтон разом зі своїми союзниками має докласти всіх зусиль, щоб не допустити здійснитися плану президента РФ Путіна, який складається з двох пунктів – відтворити СРСР і розвалити НАТО. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "Politico".

У США заявили, що не допустять здійснення плану Путіна: названо 2 пункти

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Мітт Ромні зазначив, що Путін докладає всіх можливих зусиль, щоб відновити СРСР у тій чи іншій формі. США мають не допустити реалізації такої мети Володимира Путіна. Друга мета, виконання якої намагається досягти Путін, полягає у тому, щоб розсварити держави НАТО, зробити блок ослабленим як перед Росією, так і перед Китаєм.

За словами Ромні, Заходу слід діяти радикально та переглянути свою позицію щодо запуску проєкту "Північний потік-2". Мітт Ромні вважає, що газопровід має бути заблокований. При цьому сенатор нагадав, що представники Демократичної партії у Сенаті відмовилися давати голоси за те, щоб цей проєкт було заблоковано. Таким чином, санкції, ініційовані Республіканською партією, не були прийняті.

Ромні заявив, що США мають дати зрозуміти Володимиру Путіну – він не може бути впевненим у безперебійній роботі "Північного потоку-2". Найменша спроба повалення влади в Україні має призвести до зупинки трубопроводу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Путіна заявили, що не можуть більше зазнавати "вторгнення" НАТО в Україну. Саме тому попри заклики колективного Заходу Росія не має наміру віддавати команду російським військам відступати від українського кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.politico.eu/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини