Головна Новини Світ Росія У в'язниці Навальному вмикають щоранку одну пісню: вона стала найважливішою в Росії після гімну РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У в'язниці Навальному вмикають щоранку одну пісню: вона стала найважливішою в Росії після гімну РФ

Російський опозиційний політик Олексій Навальний у колонії щоранку слухає пісню головного співака Путіна.

25 січня 2024, 10:50 comments4948
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський політик Олексій Навальний розповів, як виглядає його повсякденне життя в колонії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі на півночі Росії. За словами ув'язненого опозиціонера день у в'язниці обов'язково починається з прослуховування гімну РФ та ще однієї пісні, яка стала для нього несподіванкою.

У в'язниці Навальному вмикають щоранку одну пісню: вона стала найважливішою в Росії після гімну РФ

Олексій Навальний. Фото з відкритих джерел

Наближене оточення до Навального опублікувало у соціальній мережі X його слова про життя в колонії, зокрема з чого починається його день. Олексій Навальний розповів, що російський співак Shaman з'явився на сцені вже після ув'язнення, тому не міг чути його. Однак Навальний, знав, що російський артист є популярним на естраді та став "головним співаком Путіна". 

"Всі знають, на нього записують пародії і так далі. Мені, звичайно, було цікаво послухати, але де у в'язниці я міг це зробити? А потім мене забрали на Ямал", — говорить Навальний.

Виявилось, що у колонії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі кожного ранку вмикають дві пісні для ув'язнених. За словами Навального пісня Шамана зараз одна з найпопулярніших в РФ.

"Тут щодня о 5 годині ранку ми чуємо команду: "Підйом!", а потім гімн Росії. Відразу після цього звучить друга за важливістю пісня країни – "Я русский" від Shaman", — розповів Олексій Навальний.

Оточення Навального вважає, що постійне прослуховування пісні "Я русский" від Shaman стало виховним заходом Кремля для російського опозиціонера. Крім того, на початку липня 2023 року повідомлялось, що Навального щовечора впродовж 100 днів змушували слухати одну й ту саму промову Володимира Путіна від 21 лютого 2023 року.

Нагадаємо, що Олексій Навальний вважається одним з найбільших опозиціонерів Путіна. Після спроби отруєння політик проходив курс лікування в Німеччині. Проте після лікування він повернувся до Росії, де через місяць був засуджений за нібито фінансові злочини. Тоді його засудили до дев’яти років колонії суворого режиму. Через два місяці Навальному пред'явили нові звинувачення у "створенні екстремістської організації", а в жовтні його звинуватили в "сприянні тероризму" і "реабілітації нацизму". Загалом Навального засудили до 30 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головного російського опозиціонера відправили до найвіддаленішої у Росії колонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини