Головна Новини Світ Росія Зона вічної мерзлоти: головного російського опозиціонера відправили до найвіддаленішої у Росії колонії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зона вічної мерзлоти: головного російського опозиціонера відправили до найвіддаленішої у Росії колонії

Олексій Навальний знайшовся через 20 днів

25 грудня 2023, 17:35
Поділіться публікацією:

Російський опозиційний політик знайшовся після 20 днів після того, як перестав виходити на зв'язок. Його команда повідомила, що один із адвокатів зустрівся з ним у селищі Харп Ямало-Ненецького автономного округу. Про це пише "Bild".

Зона вічної мерзлоти: головного російського опозиціонера відправили до найвіддаленішої у Росії колонії

Олексій Навальний (фото з відкритих джерел)

За словами прессекретарки політика Кіри Ярмиш, сьогодні з Навальним зустрівся адвокат.

Також соратник Навального Іван Жданов написав, що колонія "Полярний вовк" в Ямало-Ненецькому автономному окрузі — одна з найпівнічніших і найвіддаленіших у Росії.

"Умови там жорсткі, з особливим режимом у зоні вічної мерзлоти. Туди дуже складно дістатися, і там немає систем доставки листів ФСІН-лист або Zonatelecom", — повідомив він.

Також стало відомо, що команда Навального, щоб  його знайти надіслала 618 запитів до 446 установ по всій країні.

"Схоже, що колонію готували до його прибуття наперед. Голова ФСВП Аркадій Гостєв був там у квітні, можливо, тоді й ухвалили рішення про переведення Олексія туди", — також зазначив Жданов.

Також повідомляють, що Навального етапували в ЯНАО через Челябінськ, де знаходиться так зване транзитне СІЗО №3.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Навальний раптово заступився за ГіркінаАрешт терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) є незаконним, а сам терорист – "політичний в'язень". Таку заяву про Гіркіна зробив відомий російський опозиціонер Олексій Навальний.  

Кидається в очі, що незважаючи на доведені факти злочинів терориста, як і доведені факти про те, що справжнє прізвище бойовика Гіркін, Навальний у своїй публікації продовжує називати російського спецслужбіста по прізвищу "Стрєлков".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини