Головна Новини Світ Росія У військовій частині в Москві знайшли повішеним 33-річного вояку з окупованого Луганська
commentss НОВИНИ Всі новини

У військовій частині в Москві знайшли повішеним 33-річного вояку з окупованого Луганська

Окупант зустрів Новий рік на території військової частини, а вже ввечері 3 січня його госпіталізувала швидка

9 січня 2023, 18:54 comments1441
Поділіться публікацією:

У російській армії знову зафіксували дивну смерть. В одній з московських військових частин знайшли повішеним 33-річного Віталія, який приїхав воювати з тимчасово окупованого Луганська. 4 дні за його життя боролися лікарі, але він помер. Про це  повідомляє Телеграм-канал "Осторожно, Новости",

У військовій частині в Москві знайшли повішеним 33-річного вояку з окупованого Луганська

У військові частині Москви повісився найманець із Луганська (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що чоловік нібито служив у найманців "ЛНР", але в останні дні знаходився на території Олександрівських казарм біля Подільського шосе в Москві. Там він зустрів Новий рік, а ввечері 3 січня найманця "ЛНР" з асфіксією та набряком мозку забрала "швидка".

Інші російські окупанти розповіли, що Віталія знайшли повішеним в одній із казарм. За його життя 4 дні боролися лікарі, але 7 січня він помер.

Начебто поліція  у Москві проводить перевірку його смерті.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що 20-річний призовник порізав вени у військкоматі на очах своєї матері у Росії.У Росії, в місті Сиктивкар сталася трагедія. 20-річний призовник прийшов у військкомат та порізав собі вени на очах власної матері і працівників військкомату.  За інформацією видання,  інцидент трапився 26 грудня. Хлопець прийшов на комісію до військкомату разом зі своєю матір'ю. Під час візиту він розрізав собі вени "гострим предметом". Автори матеріалу не уточнили про, що йде мова у  такому формулюванні.   Молодий юнак намагався вкоротити собі віку на очах у власної матері та працівників військкомату. Після такого вчинку його доправили в місцеву психіатричну лікарню. На запит видання "7х7, у МОЗ Республіки Комі прокоментували цей інцидент. Вчинок молодого призовника назвали спробою "шантажу". Інформація про поточний стан здоров'я призовника наразі відсутня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини