Головна Новини Світ Росія У Зеленського заявили, що Путін готує нову армію, але не для відправки в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили, що Путін готує нову армію, але не для відправки в Україну

Михайло Подоляк розповів, що Путін готує нову армію для внутрішнього використання

22 липня 2023, 09:04 comments2026
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін серйозно побоюється хвилювань усередині країни. Саме тому розпорядився готувати нову армію із Росгвардії для використання всередині своєї держави. Ось тільки він не врахував однієї проблеми – зараз уже в Росії не можна нікому довіряти. Навіть новостворена армія через якийсь час бунтуватиме і поверне зброю у бік Кремля. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

У Зеленського заявили, що Путін готує нову армію, але не для відправки в Україну

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП не сумнівається у тому, що заколот ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина далеко не останній у Росії. Помилково вважати, що він закінчився перемогою путінського режиму, який ще більше зміцнився. Насправді те, що сталося місяць тому в Росії, проявило слабкість кремлівського режиму. Це зрозуміли всі, хто збирався виступати проти Путіна, але не наважувався цього зробити раніше.

"Чому переворот Пригожина завершився фіаско? Дуже просто — Пригожин маленький за масштабом, він і не хотів забрати владу, не хотів її перехопити. Він бізнесмен... не політик. Він ішов дуже швидко, не очікував такого проходу від Ростова до Москви, але не хотів зайти до Москви і забрати владу", — вважає Михайло Подоляк.

Подоляк вважає, що в Росії поки що не сформувалася політична група, яка "могла б перехопити владу та стати замість Путіна".

"Росія буде хаотизуватися. Там буде багато маленьких груп, які будуть йти і щось собі забирати. І ось це буде революційний процес у РФ", — прогнозує він.

Подоляк також звернув увагу на те, що Путін зараз робить із Росгвардією, передаючи туди не лише важке озброєння, а й спецназ.

"Він хоче створити на базі Росгвардії другу армію, знову-таки для внутрішнього використання. Тобто ця армія мала б захищати Путіна. Він помиляється. Ця армія атакуватиме Путіна", — сказав радник керівника ОП.

Причиною, через яку навіть Росгвардія повстане проти керівника Кремля, є те, що в Росії люблять "сильного царя", пояснив Подоляк.

"Путін після невдалого заколоту Пригожина довів, що він не цар, а блазень, боягузлива людина, яка втікає. РФ його вже не любить. Все, немає сакральності Путіна", — зазначив він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — домовився конкретно: скандального Гіркіна-Стрєлкова затримали в Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини