Головна Новини Світ Росія Учасник війни проти України вбив найкращого вчителя РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасник війни проти України вбив найкращого вчителя РФ

В Якутії учасник війни з Україною вбив найкращого вчителя Росії

1 березня 2024, 00:29
Поділіться публікацією:

У якутському селі Кутана раніше судимий Віктор Саввінов, який повернувся з російсько-української війни, проломив ломом голову чоловіку, з яким випивав, а після цього у приватному будинку зарубав 64-річну Валентину Федорову — переможницю конкурсу "Найкращий учитель Росії".

Учасник війни проти України вбив найкращого вчителя РФ

У РФ учасник війни знову вчинив вбивство. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання The Moscow Times, чоловік на ґрунті старих образ завдав вчительці удари сокирою по голові.

Повідомляється, що після скоєного злочину чоловік спробував підпалити будинок вбитої та втік із місця події, але згодом був затриманий поліцейським.

Зазначається, що 35-річний Віктор Саввінов раніше відбував ув'язнення за заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, крадіжки, викрадення машин, погрозу вбивством, розбій і замах на грабіж. Востаннє чоловіка ув'язнили на 11 років за жорстоке вбивство жінки у 2020 році, однак в колонії він завербувався на війну з Україною, а у 2023 році повернувся в рідне село.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія отримала від Північної Кореї понад 2,5 млн боєприпасів, встановив Центр стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) у Вашингтоні. Аналітики центру підрахували, що з серпня 2023 року було здійснено щонайменше 25 запливів у порт Наджін, де відбувалося навантаження північнокорейських боєприпасів, які відправлялися в РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що після президентських виборів у Росії агресор може сконцентруватися на захоплених українських територіях, а може розпочати масштабну мобілізацію, аби активізувати бойові дії на нових напрямках. За словами військового аналітика Миколи Бєлєскова, масштаби мобілізації у РФ після президентських виборів, які пройдуть у березні, залежатимуть від того, які завдання поставить російське військово-політичне керівництво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини