Головна Новини Світ Росія Українська розвідка повідомляє, що керівництво РФ боїться партизанських диверсій
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська розвідка повідомляє, що керівництво РФ боїться партизанських диверсій

Політичне керівництво країни-агресора посилює заходи безпеки на залізниці

11 квітня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

Українські розвідники оприлюднили телеграму керівництва залізниці росії щодо посилення нагляду та охорони інфраструктури із залученням поліції та ФСБ. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Українська розвідка повідомляє, що керівництво РФ боїться партизанських диверсій

Підбита ворожа техніка, фото Facebook

Зокрема, в телеграмі йдеться, що Міністерство транспорту рф визнає наявність "загрози втручання в роботу об'єктів транспортної інфраструктури, що знаходяться на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю".

Розвідники повідомляють, що контрдиверсії на залізниці в росії мають місце не перший день, а навпаки такі заходи посилюються. Крім того, партизани діють і в Білорусі та давно оголосили "рейкову" війну окупантам. Місцеві пошкоджують залізницю, щоб зупинити ешелони з військовою технікою.

"А нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах РФ. Цим покладено початок партизанській війні та перенесення бойових дій на територію РФ", — йдеться в дописі.

Як повідомляв портал, експерти прокоментували можливу мету перемовин Путіна та Лукашенка 12 квітня й припустили, що на самопроголошеного диктатора Путін тиснутиме. Ціллю, ймовірно, стане примушування білоруса дати свою армію для війни в Україні. Олександр Лукашенко та керівник країни-агресора Володимир Путін удруге за час війни в Україні проведуть зустріч.

Також ми писали, що експерти висловили припущення, навіщо росіяни вдарили ракетою по залізничному вокзалу у Краматорську де перебували тисячі громадян. Експерти розповіли, що може зупинити злочини росіян проти людяності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини