Головна Новини Світ Росія Український дипломат прогнозує ще одну війну найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

Український дипломат прогнозує ще одну війну найближчим часом

Після нападу Росії на Україну та атаки ХАМАСу на Ізраїль, очікується ще одна війна до якої буде причетна Москва, вважає дипломат Чалий.

12 жовтня 2023, 11:25 comments6852
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український дипломат Валерій Чалий вважає, що у світі може початись ще одна війна до якої буде причетна Російська Федерація. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Чалого для видання "Еспресо".

Український дипломат прогнозує ще одну війну найближчим часом

Український дипломат Валерій Чалий. Фото з відкритих джерел

"Я вважаю, що до війни в Ізраїлі, в першу чергу, причетна Росія", — сказав Чалий.

Валерій Чалий вказує на певні закономірності у російській політиці. За словами дипломата перед атакою ХАМАСа на Ізраїль Росія зустрічалась з представниками терористичного угрупування. Такі ж зустрічі відбувались і з представниками інших країн.

"Я можу помилятись, проте за всією логікою подій має виникнути ще третя гаряча точка у світі, після атаки Росії на Україну та бойовиків ХАМАС на Ізраїль", — говорить Валерій Чалий.

Чалий називає дві можливі війни. Зокрема це стосується Північної Кореї, яка може атакувати Південну, або ж Китаю, який нападе на Тайвань. З обома лідерами цих країн Росія має тісний контакт.

"Чи буде це провокація проти Південної Кореї, або провокації в Китайському морі, важко сказати", — розповів Чалий.

Український дипломат пояснює, що фінансова підтримка США розрахована для двох війн у різних регіонах, однак ще один конфлікт може послабити військові потужності Сполучених Штатів і це відомо Росії та Китаю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Буданов дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Ізраїль атакують з територій трьох країн. Після нападу ХАМАС з сектора Гази на півдні, почали вести артилерійський вогонь з території Лівану, а згодом і з Сирії, які атакували Ізраїль на півночі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 жовтня 2023, 10:37

Нарешті він озвучив те що всі знають. Це чудово, треба будувати багатополярний світ не тільки юдейський. Досить вже божим шахраям панувати в світі грабувати його собі на користь. Ці божі головорізи узурпують все і розповідають про якийсь тероризм фашизм нацизм хоч самі і є носіями цих хвороб.


Новини