Головна Новини Світ Росія Улюблений кремлівський режисер заявив про переворот у Росії і терор
commentss НОВИНИ Всі новини

Улюблений кремлівський режисер заявив про переворот у Росії і терор

Міхалков заявив про те, що екс-депутати Держдуми готують держпереворот у країні-окупанті Росії.

23 липня 2024, 23:45 comments2589
Поділіться публікацією:

 Російський режисер Микита Міхалков, відомий своєю підтримкою терористичного вторгнення Росії в Україну, заявив, що колишні депутати Держдуми, які виїхали з Росії, організували в Польщі "парламент нової РФ".

Улюблений кремлівський режисер заявив про переворот у Росії і терор

Микита Міхалков (фото з відкритих джерел)

В ефірі програми "Бесогон ТВ" Міхалков повідомив, що в засіданнях цього парламенту брали участь близько 60 екс-членів Держдуми. Він також заявив, що мова йде про терор у Росії.

"І це пропонують люди, які все мали від цієї влади, перебуваючи біля її годівниці," — підсумував Міхалков свої висловлювання.

У програмі Міхалков також висловив безліч інших тверджень у дусі російської пропаганди, стверджуючи, що на Росію хочуть напасти і що країна перебуває в небезпеці. Однак, на цей час саме Росія незаконно вторглася в Україну і здійснює страшні криваві злочини.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівський режисер Міхалков знову при смертіРосійська знаменитість, кінорежисер Микита Міхалков, що  підтримує  криваву  владу Путіна, потрапив в лікарню у п'ятницю, 2 червня.  Російські медіа інформують, що Міхалкова  завезли в одну з московських клінік, бо він постійно  скаржився на біль в серці і задишку. 

При цьому,  у кінорежисера  вже чимало часу наявні проблеми з серцем. Відразу після нового  року його вже  рятували, бо підозрювали  коронавірус.  До  болів в легенях додались  ще підвищений тиск і біль в серці. Стан  митця був  важким. До слова, режисер і продюсер з РФ є найбільш впливовим в галузі російської кінематографії. Микита  Міхалков  володіє  кількома  престижними нагородами за відзняті фільми, зокрема, має Золоту пальмову гілку  Каннського кінофестивалю за свій кінофільм "Стомлені сонцем", яку він отримав  в 1994 році. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини