Головна Новини Світ Росія Улюбленого виконавця Путіна екстрено госпіталізували: що відомо про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Улюбленого виконавця Путіна екстрено госпіталізували: що відомо про його стан

Російського артиста з гурту "Любе" терміново госпіталізували через проблеми з серцем

7 квітня 2024, 23:40 comments1312
Поділіться публікацією:

Відомого російського співака, лідера гурту "Любе" Миколу Расторгуєва, що  схвалює терористичне вторгнення Росії  в Україну, госпіталізували в лікарню в російській столиці.

Улюбленого виконавця Путіна екстрено госпіталізували: що відомо про його стан

Микола Расторгуєв (фото з відкритих джерел)

Російські ЗМІ  написали, що музикант поїхав до лікарні в супроводі особистого лікаря, бо має  проблеми із серцем.

За інформацією джерела, в медичному закладі Расторгуєву  зроблять повне обстеження, також застосують  процедуру з відновлення кардіовертера-дефібрилятора, що  йому раніше імплантували.
Ще оприлюднена  інформація, що планується  планова перевірка серця. В 2017 році в Расторгуєва  знайшли патологію серця, лікарі діагностували аритмію.

Також неодноразово у російських ЗМІ писали, що він улюблений виконавець Путіна. Мовляв, главі Кремля дуже подобаються його пісні, зокрема, про армію РФ.
Відомо, що Микола Расторгуєв — радянський і російський музикант, співак, гітарист, актор; народний артист Російської Федерації (2002). Член партії "Единая Россия" з 2006 року.
В ЄС зазначають, що Микола Расторгуєв "підтримував агресивну війну Росії проти України своїми музичними виступами та громадською діяльністю. Виступав під час пропагандистського мітингу на підтримку незаконної анексії Криму та війни проти України".
Дещо раніше Расторгуєва  було внесено ФБК до списку корупціонерів і розпалювачів війни за участь у концертах, які були спрямовані на підтримку війни з Україною.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії популярного ведучого госпіталізували з інсультом. Популярного  російського телеведучого та актора Олексія Кулічкова раптово госпіталізували в одну з лікарень на території Московської області. Лікарі діагностували 47-річному  ведучому  інсульт. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини