Головна Новини Світ Росія В актора з серіалу "Кадети" та фаната Кремля діагностували рак
commentss НОВИНИ Всі новини

В актора з серіалу "Кадети" та фаната Кремля діагностували рак

Володимир Стеклов помітив симптоми деякий час тому.

22 серпня 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

 Російському акторові Володимиру Стеклову успішно видалили злоякісну пухлину зі шкіри голови. Про це повідомляє пропагандистський телеграм-канал "Mash". Відомо, що зірка серіалів "Кадетство" та "Нульовий пацієнт" уже понад півроку бореться з меланомою.

В актора з серіалу "Кадети" та фаната Кремля діагностували рак

Володимир Стеклов (фото з відкритих джерел)

Захворювання вперше виявили у 76-річного актора минулого року. Поступово на шкірі голови, шиї та спині почали з'являтися невеликі новоутворення, які не викликали фізичного дискомфорту, але викликали занепокоєння.

Нещодавно Стеклову провели операцію в онкоцентрі, де йому видалили одну з пухлин. Після цього на уражену ділянку шкіри голови пересадили шкірний клапоть, щоб закрити рану. Операція пройшла успішно, і актора виписали зі стаціонару під постійне спостереження онколога.

Сам Стеклов заявив, що почувається добре і сповнений сил. Він додав, що вже у вересні повернеться на сцену, наголошуючи на своєму міцному здоров'ї.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у популярного російського журналіста діагностували важку хворобуПропагандистські ЗМІ повідомили, що відомого російського ведучого і журналіста Володимира Познера госпіталізовано з діагнозом рак, зокрема злоякісну епітеліому шкіри. Згідно з даними ресурсу "Стархіт", 90-річний телеведучий вже почав проходити процедуру хіміотерапії. Проте дружина Познера спростувала цю інформацію, назвавши новину про важку недугу свого чоловіка брехнею. 

Варто зазначити, що Володимир Познер раніше вже двічі боровся з раком — простати і кишечника, і зараз знаходиться у ремісії. Він неодноразово згадував про свою боротьбу з хворобами, визнаючи, що новини про смертельні діагнози викликали у нього думки про наближення кінця життя.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mash/56930

Новини