Головна Новини Світ Росія В Польщі заявили про готовність розмістити ядерну зброю: реакція Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі заявили про готовність розмістити ядерну зброю: реакція Кремля

У разі обміну між країнами НАТО, Польща розмістить ядерну зброю на території країни. У Кремлі відреагували на заяви президента Польщі Анджея Дуди.

22 квітня 2024, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда розповів, що його країна готова на розміщення ядерної зброї на своїй території для зміцнення безпеки східного флангу НАТО. На такі заяви відреагував речник Кремля Дмитрій Пєсков. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В Польщі заявили про готовність розмістити ядерну зброю: реакція Кремля

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що Росія у відповідь на розміщення ядерної зброї у Польщі "робитиме все необхідне" для безпеки РФ.

"Військові, зрозуміло, у разі реалізації таких планів будуть аналізувати ситуацію і в будь-якому випадку робитимуть все необхідне, всі необхідні кроки у відповідь з тим, щоб гарантувати нашу безпеку", — сказав Пєсков.

Нагадаємо, що Дуда вказав, що у разі ядерного обміну між союзниками по НАТО Польща погодиться розмістити ядерну зброю на своїй території. Під час виступу президент Польщі також вказав, що Росія мілітаризує Калінінградську область, а нещодавно розмістила частину ядерного озброєння на території Білорусі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на голосування Палати представників Конгресу США, яка підтримала пакет допомоги Україні на 61 млрд доларів. В адміністрації Путіна назвали таке рішення американських посадовців "колоніальною політикою".

Також "Коментарі" писали, що в Кремлі прокоментували пропозицію Китаю щодо мирної конференції для закінчення війни в Україні. Пєсков заявив, що Москва позитивно відгукується на ініціативу Китаю, а підхід КНР до війни в Україні речник Кремля назвав "конструктивним та збалансованим".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини