Головна Новини Світ Росія В Кремлі відреагували на інформацію про рішення Путіна щодо виборів у 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

В Кремлі відреагували на інформацію про рішення Путіна щодо виборів у 2024 році

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заперечує, що Путін прийняв рішення йти на вибори президента Росії у 2024 році.

6 листопада 2023, 12:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Інформаційна агенція Reuters з посиланням на власні джерела повідомила, що Володимир Путін прийняв рішення балотуватись на пост президента Росії у 2024 році. Згідно з новими змінами перемога на виборах дозволить Путіну перебувати при владі у РФ ще 6 років. У Кремлі відреагували на цю інформацію та заперечили її.

В Кремлі відреагували на інформацію про рішення Путіна щодо виборів у 2024 році

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заперечує, що Путін прийняв рішення йти на вибори президента РФ

Речник Кремля Дмитрій Пєсков під час брифінгу відповів на питання журналістів щодо рішення Володимира Путіна брати участь у президентських виборах в Росії у 2024 році.

"Ніяких заяв він щодо цього ще не робив, кампанія офіційно ще не оголошувалась", — заперечив інформацію Reuters Дмитрій Пєсков.

Нагадаємо, що у 2020 році Путін підписав закон про нові правки до Конституції РФ, які збільшують президентський термін до 6 років. Таким кроком Володимир Путін "обнулив" свої президентські терміни та зможе знову брати участь у виборах президента.

Путін перебуває на посту президента Росії з 2000 року. У 2008 році Володимир Путін через перебування на посаді два терміни підряд не зміг взяти участь у виборах та обійняв посаду прем’єр-міністра. У цей період президентом РФ був Дмітрій Медведєв.

Опитування проведенні в Росії у 2023 році показують, що підтримка президента РФ Володимира Путіна становить близько 80%. Якщо Путін переможе на наступних виборах президента, то перебуватиме при владі щонайменше до 2030 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі розповіли про "концептуальну правду" щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про дивну поведінку Путіна, який раптово схопився за руку. Про поганий стан здоров'я Путіна ходить усе більше чуток, а сам президент Росії підливає масла у вогонь своїми діями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини