Головна Новини Світ Росія В Кремлі визнали силу повстанців. Підтвердили, що це потужне угрупування
commentss НОВИНИ Всі новини

В Кремлі визнали силу повстанців. Підтвердили, що це потужне угрупування

Цього разу, на відміну від минулого російська влада визнала, що повстанці, які діють на її території – є потужним угрупуванням, про це в ефірі «Еспресо» повідомив ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман

12 березня 2024, 18:18 comments6639
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Гетьман, цього разу рейд Російського добровольчого корпусу, легіону "Свобода Росії" та "Сибірського батальйону" відрізняється від минулого у частині реакції на нього кремлівської влади.

В Кремлі визнали силу повстанців. Підтвердили, що це потужне угрупування

Російський добровольчий корпус

За його словами, представники влади РФ почали заявляти, що вдалося знищити танки та броньовані машини повстанців, а також знешкодити понад сотню бійців. Тобто, підкреслює експерт, цього разу влада Росії, фактично, підтвердила, що мова йде про потужне угрупування російських повстанців, яке діє на території країни-агресора. Це угрупування має військову техніку та здане захоплювати населені пункти.

Як вважає Гетьман, цей рейд повстанців серйозний і має також політичний і емоційний підтекст, адже бійці заявили, що не тільки звільняють свою землю, а і допомагають простим росіянам не боятися кремлівського диктатора Володимира Путіна, який хоче узурпувати владу в країні з допомогою чергових формальних виборів.

Ветеран українсько-російської війни відзначив, що інформація від повстанців почне набирати обертів, її неминуче почують росіяни, які воюють в Україні. Гетьман не виключає, що деякі росіяни можуть замислитися чи варто їм продовжувати вести бойові дії в Україні чи ж боротися проти путінської влади.

"Якщо відбудеться, що якісь один підрозділ на рівні батальйону російської армії перейде на бік цих російських легіонерів, то може відбутися ланцюгова реакція по всій російській армії",
– вважає Гетьман.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські повстанці мають намір вести бойові дії на території Росії щонайменше до путінських виборів. Якщо сил вистачить, то готові боротися проти путінської влади і довше. При цьому російські повстанці додали, що їх головна мета на перспективу – скинути російського диктатора Володимира Путіна та організувати похід на Москву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

morrison

12 березня 2024, 21:07

фантазии фарятьева, кино такое было


Новини