Головна Новини Світ Росія В кремлівського режисера знайшли елітну віллу в Іспанії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В кремлівського режисера знайшли елітну віллу в Іспанії (ФОТО)

Незважаючи на ненависть до Європи, Міхалков не гидує нерухомістю за кордоном

22 червня 2023, 03:11 comments1101
Поділіться публікацією:

Знаний  режисер з РФ Микита Міхалков, що  на початку літа несподівано потрапив  в лікарню, виявляється  не  тільки любитель Путіна та Росії, але  й власник елітної нерухомості в Європі. Його родина   користується  розкішним особняком в Іспанії, про який знаменитість  замовчувала   всі ці роки.

В кремлівського режисера знайшли елітну віллу в Іспанії (ФОТО)

Микита Михалков (фото з відкритих джерел)

Це встановили  журналісти Української правди, інформує  очільник відділу розслідувань медіа  Михайло Ткач. Крім російського кінорежисера елітну  закордонну нерухомість в Європі мають інші відомі особистості.

Зокрема,  в котеджному містечку провінції Кадіс міста Сан-Роке в Андалусії, це південне узбережжя Іспанії, знаходиться особняк сім'ї  Михалкових. Він записаний   рівними частками по 25% — дружині режисера Тетяні, синові Артему та двом дочкам — Ганні та Надії. Ще  на південному сході узбережжя Коста-Бланка, це місто Аліканте, є три помешкання, які  записані на дочку Микити Михалкова.


В кремлівського режисера знайшли елітну віллу в Іспанії (ФОТО) - фото 2
В кремлівського режисера знайшли елітну віллу в Іспанії (ФОТО) - фото 3
В кремлівського режисера знайшли елітну віллу в Іспанії (ФОТО) - фото 4

І це ще не все. На цьому  ж узбережжі Коста-Бланки, в місцевості  Альфас-дель-Пі знаходиться  елітний комплекс, до якого входить  5-зірковий  готель і клініки Sha. Частка   цієї елітної нерухомості числиться за  російським режисером.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівський режисер Міхалков знову при смертіРосійська знаменитість, кінорежисер Микита Міхалков, що  підтримує  криваву  владу Путіна, потрапив в лікарню у п'ятницю, 2 червня.  Російські медіа інформують, що Міхалкова  завезли в одну з московських клінік, бо він постійно  скаржився на біль в серці і задишку. При цьому,  у кінорежисера  вже чимало часу наявні проблеми з серцем. Відразу після нового  року його вже  рятували, бо підозрювали  коронавірус.  До  болів в легенях додались  ще підвищений тиск і біль в серці. Стан  митця був  важким.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Степан

22 червня 2023, 04:52

а шо ж такое !? голоту жаба давит !?..


Новини