Головна Новини Світ Росія В кремлівської пропагандистки сталася істерика через контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В кремлівської пропагандистки сталася істерика через контрнаступ ЗСУ

Скабєєва вже не вірить в те, що окупанти утримають оборону

9 квітня 2023, 09:45 comments3134
Поділіться публікацією:

Напередодні контрнаступу ВСУ  російські  пропагандисти влаштували  справжню істерику.

В кремлівської пропагандистки сталася істерика через контрнаступ ЗСУ

Ольга Скабєєва (фото з відкритих джерел)

За словами  путіністки  Ольги Скабєєвої  під час  ефіру на росТВ, вона  не може зрозуміти, як  загарбники з РФ мають готуватись, щоб обороняти Крим, як в цей час за ними   постійно слідкують американці.

Пропагандистка з РФ говорила про  фото із супутника  американської компанії Maxar, що перед цим оприлюднило  видання The Washington Post.

"Іншими словами, американці все бачать! А якщо так, то, значить, і українці! У цьому сенсі як влаштовувати оборону, коли все взагалі, як на долоні?",- скаржилась  під час ефіру путіністка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Скабєєва погрожує Україні ракетними ударами по цивільній інфраструктурі. Російська пропагандистка Скабєєва знову погрожує Україні ракетними ударами по цивільній інфраструктурі. За її словами, росіяни нібито будуть мстити за потужний вибух на військовому аеродромі у місті Енгельс у Росії.

Також "Коментарі" інформували про те, що російські пропагандисти погрожують знищити міста Польщі. Російський пропагандист Володимир Соловйов, програма якого виходить на державному телеканалі "Росія-1", вибухнув серією погроз на адресу Польщі. Поки в чергове європейцям морду не розіб'ємо, європейці нічого не зрозуміють, — заявив Соловйов. Відомо, що 14 березня 2022 року у Державному бюро розслідувань України заявили, що Личаківський районний суд Львова заочно заарештував Соловйова за звинуваченням "у публічних закликах до зміни державного кордону України", а також, що планується оголосити його у міжнародний розшук".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини