Головна Новини Світ Росія В московському готелі впав ліфт: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

В московському готелі впав ліфт: є загиблі

В ліфті, що обірвався з висоти сьомого поверху в московському готелі, перебували двоє людей

14 січня 2022, 08:37
Поділіться публікацією:

В російській столиці близько 21 години за московським часом сталася трагедія 13 січня. В одному з дорогих готелів Москви впав ліфт. Про це пише Дождь.

В московському готелі впав ліфт: є загиблі

В готелі впав ліфт, фото из Twitter

Відомо, що інцидент трапився в "Президент-готелі", що розташований по вулиці Велика Якиманка. В ліфті перебувало двоє працівників служби з обслуговування ліфтів, коли той впав в шахту. На місце події викликали рятувальників, поліцію та медиків екстреної медичної допомоги. 

Як повідомляють в прес-службі головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій в Москві, в шахті ліфта виявили тіла двох загиблих чоловіків віком 32 та 31 рік, громадян Вірменії. На час падіння загиблі робітники проводили в ліфті для персоналу готелю ремонтні роботи. 

Також відомо, що ліфт упав з висоти сьомого поверху. За словами речниці прокуратури Москви Людмили Нефедової, за фактом загибелі двох осіб в прокуратурі розпочали перевірку щодо дотримання правил безпеки праці в готелі.

 Обставини трагедії з'ясовують слідчі міського управління Слідчого комітету. Процесуальне керівництво здійснює прокуратура.

Як повідомляв портал "Коментарі", в російському місті Іркутськ місцевий мешканець помістив в ліфт житлового будинку саморобну бомбу. Таку засідку він влаштував для одного із своїх сусідів, з яким ворогував.

Також ми писали, що в Казані найманий вбивця застрелив очікувану жертву з карабіна просто в кабінці ліфта. Вбивство трапилося в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Мінській. Незнайомий зі зброєю, це був карабін "Сайга", зайшов за приреченою людиною в ліфт. Там він холоднокровно застрелив чоловіка пострілом в голову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини