Головна Новини Світ Росія В Росії чоловік підірвав ліфт, де їхав його сусід: чому чоловік вирішив йому нашкодити
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії чоловік підірвав ліфт, де їхав його сусід: чому чоловік вирішив йому нашкодити

В Іркутську через ворожі стосунки чоловік підірвав сусіда

2 грудня 2021, 08:31
Поділіться публікацією:

В російському місті Іркутськ місцевий мешканець помістив в ліфт житлового будинку саморобну бомбу. Таку засідку він влаштував для одного із своїх сусідів, з яким ворогував. Про це повідомляє РБК-Росія.

В Росії чоловік підірвав ліфт, де їхав його сусід: чому чоловік вирішив йому нашкодити

Потерпілий перебуває у лікарні, фото з відкритих джерел

Як відомо з інформації прес-служби обласного управління Слідчого комітету, вибух в ліфті стався 30 листопада. Госпіталізовано до лікарні 30-річного потерпілого, що поїхав у тому ліфті. У росіянина діагностовано контузію та множинні рани рук та ніг.

Коли на місце прибула слідчо-оперативна група, в кабіні ліфта виявили сліди саморобного вибухового пристрою. Бомба здетонувала, коли потерпілий зайшов у ліфт та піднімався на свій поверх. Інцидент трапився в багатоповерхівці на вулиці Маршала Конєва.

За версією слідчих, підозрюваний 50-річний місцевий мешканець зробив кустарним способом вибухівку без дрібних елементів всередині. Чоловік, що виготовив бомбу мав ворожі стосунки з потерпілим, який був його сусідом. До того ж сусід нещодавно розпочав робити ремонт у своїй квартирі, ймовірно, через це чоловіки ще більше посварилися.

За фактом районні слідчі Слідчого управління Слідчого комітету Росії в Іркутській області відкрили кримінальну справу за частиною 3 статті 30 та частиною 2 статті 105 Кримінального кодексу РФ (замах на вбивство, скоєне загальнонебезпечним способом).

Підозрюваного затримали. У його квартирі та гаражі проведено обшуки. Наразі йому обиратимуть запобіжний захід. Прокурори клопотатимуть про взяття чоловіка під варту. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв портал "Коментарі", на заводі боєприпасів в Росії сталися вибухи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини