Головна Новини Світ Росія В Москві підпалили приймальню Медведєва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Москві підпалили приймальню Медведєва

Невідомий кинув в одне з вікон будівлі коктейль Молотова

26 жовтня 2022, 23:25 comments1330
Поділіться публікацією:

У Росії підпалили громадську приймального голови путінської партії "Єдина Росія" та колишнього президента РФ Дмитра Медведєва. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на ASTRA.

В Москві підпалили приймальню Медведєва

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

З'ясувалося, що невідомий чоловік вночі кинув коктейль Молотова в одне із вікон приймальні у Москві. Йому вдалося втекти з місця події.

"Сьогодні близько третьої години ночі у вікно будівлі центральної приймальної голови партії на Кутузовському проспекті невідомий кинув коктейль Молотова", — йдеться в повідомленні про підпал приймальні.

 Варто зазначити, що після того, як у Росії Путін оголосив про часткову мобілізацію на війну в Україну, в країні частішала підпали офісів "Єдиної Росії", військкоматів та інших державних будівель. Ймовірно, у такий спосіб росіян висловлюють свою незгоду з рішеннями Кремля.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв взявся переконувати, що у Росії зброя не закінчується. У РФ взялися переконувати, що у них не закінчується зброя. Так, заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що у них все більше зброї. Медведєв заявив, що попри заяви західних розвідок все зовсім навпаки, випуск спеціальної техніки, озброєнь і  "кратно" збільшується в усіх напрямках: від танків і гармат до ракет і дронів. "Чекайте!" – пригрозив колишній президент РФ. Окрім цього, він повідомив, що побував на "Уралвагонзаводі", де перевірив випуск танків, та обговорив прискорення поставок техніки у війська для війни в Україні. А ще - Медведєв натякнув, що на тих, хто не впорається із державним замовленням чекає кримінальна відповідальність.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини