Головна Новини Світ Росія В Офісі президента пояснили, навіщо Путін попхався у В’єтнам
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента пояснили, навіщо Путін попхався у В’єтнам

Кремлівський диктатор Володимир Путін об’їжджає вчорашніх сателітів СРСР, вважає радник голови Офісу президента Михайло Подоляк

20 червня 2024, 15:13
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор після свого візиту у Північну Корею вирушив у В’єтнам, де 20 червня має зустріч із керівництвом країни.

В Офісі президента пояснили, навіщо Путін попхався у В’єтнам

Михайло Подоляк

"Все абсолютно очевидно. У межах свого азійського вояжу з двох зупинок "суб’єкт Путін" після Північної Кореї вирушив до В’єтнаму. Нескладно помітити, що він об’їжджає… вчорашніх сателітів СРСР. І це все відбувається в межах спроби відновити в повному обсязі стратегічний антидемократичний агресивний альянс", — відзначив Подоляк.

За його словами, ще простіше визначити конкретну мету – Росія потребує військово-технічної допомоги та "гарматного м’яса".

"Багато снарядів і багато інших інструментів агресії. І багато конкретної ескалації… Для нас це визначає ще одну відповідь на запитання, за що воює Україна. Ми воюємо зокрема за повноцінну незалежність, за остаточний вихід з орбіти російсько-радянської імперії. Щоб наступного разу, коли кремлівський Godfather встрягне в невдалу колоніальну війну, він не міг вимагати від України заплатити данину людьми та зброєю", — підкреслив Подоляк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Путін вже відвідав Північну Корею і там підписав договорі про партнерство між країнами. Як стверджують російські військові експерти, підписаний між Росією та КНДР договір про всеосяжне партнерство на тлі дій країн Заходу та України дозволяє Пхеньяну відправити своїх військових до зони так званої "спеціальної військової операції". Вони відзначають, що ситуація, що склалася в Україні з точки зору міжнародного права, може бути розглянута як акт агресії проти Росії. При цьому російський експерт зазначив, що один із пунктів договору між Москвою та Пхеньяном передбачає надання допомоги Росії у згаданій ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/256

Новини