Головна Новини Світ Росія В окупованому Криму російські десантники проведуть масштабні навчання
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Криму російські десантники проведуть масштабні навчання

Військові планують відпрацювати наступальні операції

27 вересня 2021, 11:36
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Росії оголосило про початок масштабних військових навчань в Криму, повідомляє Крим Реалії.

В окупованому Криму російські десантники проведуть масштабні навчання

Російські десантники, фото з відкритих джерел

Навчання відбуватимуться на полігоні Опук в окупованому Криму. Російське Міноборони задіє близько 2 тис. військовослужбовців, понад 100 одиниць бойової та спеціальної техніки. Крім того, військові — представники десантно-штурмового і артилерійського полків Новоросійського гвардійського десантно-штурмового гірського з'єднання ПДВ. У пресслужбі поінформували, що військові потренуються у відпрацюванні ведення оборони, де планують виконати вправи бойових стрільб вогнем зі штатного озброєння бойової техніки. До навчань буде задіяно ракетні, протитанкові, вогнеметні, артилерійські і снайперські підрозділи.

"Навчання розпочнуться з марш-кидка підрозділів до місця виконання завдань. Для цього використовують бойові машини десанту БМД-4М і бронетранспортери БТР-МДМ "Ракушка", що надійшли влітку цього року в з'єднання. Десантники проведуть тренування організації маневреної оборони вдень і вночі. А в заключному етапі навчання заплановані наступальні дії, що завдають шкоди умовному противнику вогнем з танків Т-72Б3, 120-мм самохідно-артилерійських знарядь 2С9 "Нона-С" і 122-мм гаубиць Д-30", — повідомляє пресслужба відомства.

За повідомленнями Міноборони РФ, військові задіють різні види озброєння, в тому числі і автомати, кулемети, гранатомети, реактивний піхотний вогнемет та снайперське озброєння.

Раніше портал "Коментарі" аналізував, чому військові навчання РФ і Білорусі "Захід-2021" небезпечні для України. З огляду на, що росіяни завжди маніпулюють з будь-якими даними, нам слід бути напоготові. Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат Олександр Мусієнко впевнений, що Росія лукавить і каже неправду, коли стверджує, що ці військові навчання виключно оборонні, що вони не будуть порушувати Віденський документ , який передбачає проведення такого роду маневрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 вересня 2021, 11:17

А нас про це для чого інформує "патріотична" продажна пропаганда? Слугують окупантам?


Новини