Головна Новини Світ Росія В Омську помер заступник головного лікаря лікарні, в якій лікували Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

В Омську помер заступник головного лікаря лікарні, в якій лікували Навального

Причиною смерті став серцевий напад

4 лютого 2021, 23:42
Поділіться публікацією:

У російському Омську помер заступник головного лікаря лікарні швидкої медичної допомоги №1 Сергій Максимишин. Причиною смерті став серцевий напад. Про це повідомляє пресслужба лікарні.

В Омську помер заступник головного лікаря лікарні, в якій лікували Навального

Сергій Максимишин (фото з відкритих джерел)

Сергій Максимишин працював в лікарні, коли туди був доставлений російський опозиціонер Олексій Навальний, якому стало погано під час перельоту з Томська в Москву. Лікарі спочатку говорили про отруєння, але пізніше публічно заперечували його. Сім'я російського політика наполягала на його перекладі з омської лікарні в берлінську клініку. 22 серпня пана Навального, що знаходиться в комі, транспортували до Берліна. Німецькі лікарі підтвердили отруєння політика.

Відомо, що Максимишин в клініці працював з 1992 року. За його керівництвом створювалися методики по лікуванню пацієнтів з гострими порушеннями мозкового звернення, які перебувають в критичному стані.

Нагадаємо, Російський опозиціонер Олексій Навальний, який зараз знаходиться в спецблоці СІЗО "Матроська тиша" прислав повідомлення. В'язень Кремля розповів, в яких умовах він знаходиться. За його словами, в невеликій камері, в якій він буде ще перебувати місяць, є вікно і залізне ліжко. "Правда, ця ліжко без сервоприводу, що змінює положення спини і ніг. Зате тут в тіло не встромляють голки з трубками і не підключають до мене дроти. І ще говорять рідною мовою. Великий плюс", — іронізує опозиціонер. Незважаючи на тюремне утримання, Навальний не шкодує, що повернувся Росію.

Як вважає російський опозиціонер, він не може більше миритися з "безсоромною брехнею Путіна і його друзеі̆, які загрузли в корупції". В'язень Кремля вважає, що корупція, брехня і беззаконня роблять гірше, бідніше і коротше життя кожної людини, тому не можна покірно це терпіти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Alex

5 лютого 2021, 00:51

Отсидит пусть едет в Украину уж тут то он и узнает, что такое действительно "бессовестная ложь" - с любого утюга!!!


Новини