Головна Новини Світ Росія В ОП пояснили, чому тепер час грає не на боці Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП пояснили, чому тепер час грає не на боці Кремля

Росія робить спроби схилити Україну до переговорів

27 жовтня 2022, 14:00 comments1449
Поділіться публікацією:

У Росії вже добре розуміють, чим закінчиться військова авантюра в Україні. Дійшло до того, що Володимир Путін нібито через африканського президента просить Володимира Зеленського про поновлення діалогу. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

В ОП пояснили, чому тепер час грає не на боці Кремля

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що зараз Кремль намагається задіяти всі можливі механізми, аби посадити Київ за стіл переговорів з Москвою.

"Вони (Ред. – росіяни) розуміють безперспективність, причому в дуже короткі терміни. Всі ці концентрації військ, ці спроби не віддати, контратакувати у Сватова та Кремінної. Це спроби забезпечити собі кращу переговорну позицію. Вони зрозуміли, що цю війну програли. . У них завдання — сторгуватися", — зазначив Олексій Арестович.

За його словами, у російської владної верхівки "годинники цокають" не на їхню користь. Так, артилерійські снаряди РФ закінчуються, виробництва немає.

"Немає артилерії — вони взагалі нічого не зможуть зробити. І вони це чудово знають", — каже Арестович.

Читайте також на порталі "Коментарі" – нові заяви Путіна про Україну: як їх розуміти – чи варто на них реагувати Києву та Заходу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Гвінеї-Бісау – Умару Сісоку Ембало під час зустрічі в Києві з українським лідером Володимиром Зеленським передав пропозицію російського диктатора Володимира Путіна (з якою зустрічався перед цим у Москві) розпочати діалог. Зеленський пропозицію відкинув. Про що говорять останнім часом дії офіційних Москви та Києва? Як далі розвиватиметься переговорний кейс? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 жовтня 2022, 13:19

Обом карлам з обслугою вигідно грати у гарного/поганого поліцая. Тактика тоталітарних злочинців дурити рабів, як: ось, ось і станеться, там вже так все погано. Але не стається, а навпаки - гірше, роками. Але цим корумповані дають надію і прищеплюють покірне очікування. Поки самі в розкоші і при владі. До них приїздять брехливі Штанмаєри і захоплюються рабською стійкістю обдуреного народу.


Новини