Головна Новини Світ Росія В рамках навчань Росія готується до запуску міжконтинентальних балістичних ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

В рамках навчань Росія готується до запуску міжконтинентальних балістичних ракет

РФ виконає навчально-бойовий пуск МБР зі складу ракетних військ стратегічного призначення, крилаті ракети запускають літаки Дальньої авіації Повітряно-космічних сил РФ

3 січня 2022, 11:37
Поділіться публікацією:

Росія готується до масштабних навчань "Гром" за участю всіх трьох компонентів стратегічних ядерних сил на початку 2022 року. Щорічні навчання не викликали б такої пильної уваги на Заході, якби не та кількість військ та озброєнь, які зосередила Москва біля українського кордону. Як передає портал "Коментарі", таку інформацію опублікувало видання ТАРС із посиланням на власні джерела.

В рамках навчань Росія готується до запуску міжконтинентальних балістичних ракет

Підводний ракетоносець. Фото: з відкритих джерел

Видання наголошує на тому, що навчання не є якимись унікальними чи позаплановими, тому що вони проводять щорічно після закінчення "воєнного року".

Найбільше у цих навчаннях насторожує відпрацювання навичок запуску міжконтинентальних балістичних ракет. У цих навчань підводний ракетоносець Північного флоту РФ стріляє МБР по полігону Кура на Камчатці. Аналізується точність стрільби та поразка мети.

Зазначимо, після завершення 2021 року західна розвідка через ЗМІ почала "зливати" інформацію про те, що Росія стягує свої війська до українського кордону. Пізніше почали говорити про військовий шантаж Кремля. Путін та інші перші особи Росії почали озвучувати в ультимативній формі свої претензії до США та їхніх союзників про те, що НАТО не повинно розширюватися на схід, а також гарантувати, що до Альянсу за жодних обставин не приєднаються Україна та Грузія, які офіційно прагнуть приєднатися до НАТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наприкінці 2021 року відбулася телефонна розмова Байдена та Путіна, під час якої президент США пригрозив російському колезі санкціями у разі нового витка агресії проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини