Головна Новини Світ Росія В РФ розказали, чим заманюють чоловіків на фронт в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ розказали, чим заманюють чоловіків на фронт в Україну

Російських чоловіків спокушають дуже високими зарплатами та допомогами, повідомив в ефірі Freedom російський опозиціонер Андрій Сидельников

12 червня 2024, 20:10
Поділіться публікацією:

Російській диктатор Володимир Путін не має юридичної чи фізичної необхідності оголошувати повну мобілізацію, оскільки в Росії триває часткова мобілізація, заявив російський опозиціонер, політемігрант та лідер міжнародного руху "Говоріть голосніше!" Андрій Сидельников.

В РФ розказали, чим заманюють чоловіків на фронт в Україну

Окупанти

За його словами, наразі немає потреби оголошувати повну мобілізацію, оскільки все ще діє указ про часткову мобілізацію. З мільйона осіб, за попередніми оцінками, вже мобілізовано близько 550 тисяч, багато з них уже загинули, повідомив опозиціонер.

Він підкреслив, що чоловіків намагаються залучити на фронт в Україну великими зарплатами, але добровольців вже не залишилося. За його словами, між регіонами йде конкурс. Окрім великої зарплати, яку пропонує Міністерство оборони РФ у разі підписання контракту, регіони додатково надають фінансові надбавки. Однак це не дає результату, бо добровольців більше немає, додав Сидельников.

На його думку, кремлівський диктатор не бажає передислоковувати війська з кордонів з іншими країнами. Тобто, каже він, Путін не хоче переміщати війська з Далекого Сходу, які розташовані на кордонах і в різних регіонах країни, до України. Йому страшно залишати простір всередині країни без захисту, вважає експерт.

Сидельников також повідомив, що Міноборони РФ відправляє на фронт призовників, яких обманом змусили підписати контракт. За його словам, це ті люди, які цього року тільки пішли на військову службу і за законом їх не мають право відправляти в зону бойових дій. Але, як відомо, для російських правителів закони не писані, підсумував опозиціонер.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін боїться оголошувати тотальну мобілізацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини