Головна Новини Світ Росія В РФ влаштували істерику із приводу створення буферної зони на її території
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ влаштували істерику із приводу створення буферної зони на її території

В Росії попри провали в Курській області стверджують, що Україна не зможе організувати буферну зону на її території

23 серпня 2024, 18:35
Поділіться публікацією:

В терористичній Росії відмовляються бачити очевидне і продовжують наполягати на тому, що Україна, буцімто, не зможе створити "буферну зону" на її території. Зокрема, про це заявив посол Росії у Вашингтоні Анатолій Антонов.

В РФ влаштували істерику із приводу створення буферної зони на її території

Бої в Курській області

"Це неможливо, це неможливо... Ніякої буферної зони на території Російської Федерації не буде", — сказав посол країни-агресора.

При цьому він наполягає на тому, що кремлівський диктатор уже ухвалив рішення про відповідь Україні за її дії в Курській області, а всі військові будуть не витіснені з регіону, а "знищені".

Окрім того, Антонов заявив, що Росія не має наміру обговорювати методи захисту своєї території зі Сполученими Штатами. Більше того, він стверджує, що Вашингтон нібито знав про плани ЗСУ почати операцію в Курській області і може її при бажанні зупинити.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня ЗСУ почали операцію на території Курської області. З того часу всі представники РФ, починаючи від речника кремлівського диктатора Дмитра Пєскова і до офіційного представника МЗС країни-агресора Марії Захарової заявляли, що Путін от-от ухвалить якесь рішення, яке має покарати всіх тих, хто стоїть за операцією в Курській області. Втім, час йде, а рішення все ще немає. Хоча Антонов заявив, що таке рішення вже точно ухвалене і на ЗСУ чекає покарання.

При цьому у ВР сказали, що операцію в Курській області проводять Збройні Сили України, а не російські добровольці. Їхніх сил недостатньо для ефективних бойових дій, оскільки російські добровольці становлять максимум батальйон, що є надто малою кількістю для масштабних операцій.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини