Головна Новини Світ Росія В Росії хочуть посадити відомого репера: що він накоїв
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії хочуть посадити відомого репера: що він накоїв

Моргенштерна звинуватили у невиконанні зобов'язань "іноагента".

30 червня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

 Російська прокуратура передала матеріали до слідчого комітету стосовно репера Моргенштерна, який виступив проти війни. Правоохоронні органи планують відкрити кримінальну справу за невиконання ним зобов'язань "іноземного агента".

В Росії хочуть посадити відомого репера: що він накоїв

Репер Моргенштерн (фото з відкритих джерел)

Як повідомляють державні ЗМІ, у Москві наразі вирішують питання щодо покарання для артиста. У разі порушення справи слідчим комітетом, йому загрожує до 2 років ув'язнення.

"Матеріали прокурорської перевірки спрямовано до слідчого органу для вирішення питання про кримінальне переслідування Алішера Моргенштерна за ухилення від виконання зобов'язань, передбачених законодавством РФ про іноземних агентів. Результати перевірки перебувають під контролем прокуратури Москви", – йдеться в заяві.

Також повідомляється, що Моргенштерн був притягнутий до адміністративної відповідальності двічі протягом року через порушення обов'язків "іноземного агента". Його звинувачують у публікації контенту без вказівки на те, що матеріали створені "іноземним агентом".

Сам репер поки не прокоментував цю ситуацію, але раніше заявляв про небажання повертатися до РФ. Ймовірно, він не братиме до уваги ці звинувачення.
Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Репера з Одеси публічно зганьбили у РосіїМешканець Одеси,  а тепер репер Джиган, що всіляко підтримує  путінський режим,  має  публічний репутаційний "ляпас" від  російських друзів по цеху.

Під час  ефіру на  одному  з російських шоу в репера Басти поцікавились, нащо той "хейтить" Джигана. В тексті запитання мається на увазі іронічна відповідь на адресу Джигана. Далі репер іронічно  наголосив, що  відноситься до українського зрадника "дуже позитивно".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини