Головна Новини Світ Росія В Росії напали на посольство. Його закидали кувалдами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії напали на посольство. Його закидали кувалдами (ВІДЕО)

Невідомі особи в масках закидали посольство Фінляндії в Москві. Поліція не втручалася. Зловмисники втекли з місця нападу.

21 грудня 2022, 12:00 comments1141
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Нападники в масках здійснили атаку на фінське посольство в столиці Російської Федерації. Група людей закидали кувалдами дипломатичне представництво. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські канали Telegram.

В Росії напали на посольство. Його закидали кувалдами (ВІДЕО)

В Росії закидали кувалдами посольство Фінляндії. Скриншот з відео

На опублікованому відео одного з російських Telegram-каналів видно як десяток чоловіків у масках закидують територію посольства Фінляндії в Москві важкими кувалдами.

За повідомленнями Міністерства закордонних справ Росії в наслідок інциденту ніхто не постраждав. Будівля фінського дипломатичного представництва також не зазнала ушкоджень, адже важкі кувалди падали недалеко від огорожі.

За повідомленням російських ЗМІ поліція для розслідування і пошуку нападників інциденту не втручалась. Зловмисники втекли з місця нападу.

Переглянути відео, як люди в масках закидують посольство Фінляндії в Москві можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські посольства в кількох країнах світу отримали закривавлені подарунки, в яких знаходились очі тварин. Спікер посольства України Олег Ніколенко зазначив, що пакунки були відправлені в Польщу, Італію, Хорватію, Нідерланди, Швейцарію та Угорщину. Ніколенко також повідомив, що пакунки мали відповідний запах та бути просякнуті червоною рідиною.

Також "Коментарі" писали про прем'єр-міністра Фінляндії Санну Марін, яка розкритикувала Європу через війну в Україні. Фінська політикиня зазначила, що у Європи були б проблеми, якби не допомога Сполучених Штатів. За словами Марін США надали багато зброї, гуманітарної та фінансової допомоги, але ЄС досі слабкий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/tvrain/61024
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини