Головна Новини Світ Росія В Росії педофіл, який відсидів 10 років у в'язниці, зґвалтував та задушив двох 10-річних дівчаток (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії педофіл, який відсидів 10 років у в'язниці, зґвалтував та задушив двох 10-річних дівчаток (ФОТО, ВІДЕО)

Злочинця затримали, він вже у всьому зізнався

7 вересня 2021, 21:46
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації, в містечку Кисельовськ  сталось подвійне вбивство дітей. Тіла двох 10-річних дівчаток знайшли в закинутій будівлі. Правоохоронці по гарячих слідах заарештували підозрюваного у вбивстві та зґвалтуванні Насті та Уляни – 41-річного Віктора  Пестернікова, який відбував покарання за педофілію. Інформує про це Telegram-канал Mash.

  В Росії педофіл, який відсидів 10 років у в'язниці, зґвалтував та задушив двох 10-річних дівчаток (ФОТО, ВІДЕО)

Тіла дітей знайшли в покинутому будинку / фото t.me/breakingmash

Школярки після уроків направлялись до квартири, де мешкала Анастасія. Саме на вулиці перестрів їх педофіл, який пообіцяв вгостити їх солодощами з місцевого магазину, а потім  завезти до друзів. Натомість він заманив дітей до лісу, де скоїв над ними сексуальне насильство і пізніше задушив.

Минулого року, однієї з малих росіянок не було вдома цілий день та наступну ніч, але  дорослі не дуже турбувались, то ж вони ходили, де хотіли.

Затриманий за подвійне вбивство та зґвалтування 41-річний росіянин, тільки вийшов із в’язниці. Він відсидів 10 років.  Тепер за його поведінкою мала наглядати поліція  протягом 8 років. Але він переїхав  в інший населений пункт та не став на облік. Тепер проти місцевих працівників поліції порушено кримінал. Адже вони не вгляділи небезпечного злочинця.

За кілька днів до вбивства він чекав на школярок на вулиці. Люди замітили це, але поліцію не повідомляли – дівчатка ходили вулицею допізна. Він цим і скористався.

Російський педофіл зі стажем  вже ніби розповів, що скоїв над своїми малими жертвами сексуальне насильство, а потім  позбавив їх життя.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те. що у Росії священник споював і ґвалтував дітей.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини