Головна Новини Світ Росія В Росії після застілля померло 11 людей: що стало причиною смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії після застілля померло 11 людей: що стало причиною смерті

Трагедія сталася в Оренбурзькій області

8 жовтня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

В Росії після застілля померло 11 людей: що стало причиною смерті

У Росії отруїлися алкоголем, фото з открітіх джерел

Четверо росіян в лікарні, 11 людей померло після застілля, де вони вживали алкоголь. Подія трапилася днями, з 6 до 7 жовтня в Оренбурзькій області. Про це повідомляє ВВС.

Двоє осіб у вкрай тяжкому стані після отруєння, двоє — в середньо-тяжкому. До лікарень потрапили мешканці двох районів області. У селищі Червоний Чабан, що знаходиться в Домбровському районі, вижило троє осіб, померло семеро. Після розпивання алкоголю в селі Акжарське,  що знаходиться в Ясенському районі, всі четверо чоловіків, що вирішили розслабитися, померли.

Також, за інформацією прес-служби областної державної адмінстрації, серед померлих дві жінки. Вік загиблих різний — від 36 до 73 років.

Відомо, що в алкоголі, який випили загиблі, було значно перевищено концентрацію метанолу, що є смертельною. Припущення в керівництва області, що люди вживали сурогатний алкоголь кустарного виробництва. У Слідчому комітеті Росії встановлюють, де люди купували алкоголь, що став для них отрутою. Наразі лише відомо, що напій продавався в різній тарі і в різних місцях.

За фактом відкрито кримінальні справи за статтею 238 Кримінального кодексу РФ (виробництво і збут товарів, що не відповідають вимогам безпеки)

В 2021 році вже були випадки смертей від алкоголю, в серпні померло п'ятеро білорусів, що працювали в Карелії.

Як стало відомо, кількість померлих досягла 17 осіб. Наразі відомо, що 12 людей госпіталізовано, частина перебувають в дуже важкому стані, за даними медиків.

За матеріалами слідства, алкоголь, який пили росіяни, виготовляли на основі технічного спирту.

Правоохоронці в Орську викрили підпільний цех, де виготовляли сурогат. Наразі затримали кілька підозрюваних, що причетні до роботи цього цеху.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії розбився вертоліт. У Підмосков'ї гвинтокрила машина розбилася в лісосмузі, розташованій уздовж шосе. На місце аварії поспішили співробітники рятувальної служби. Рятувальники повідомили, що після падіння загоряння не було. На борту літального апарату перебували три людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини