Головна Новини Світ Росія У Росії розбився вертоліт: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився вертоліт: є загиблі

На борту літального апарату перебували три людини

4 жовтня 2021, 11:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії зазнав аварії вертоліт. Про це повідомляє видання "Апостроф".

У Росії розбився вертоліт: є загиблі

У Росії розбився вертоліт. фото pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався вчора ввечері, 3 жовтня, у міському окрузі Латкаріно, що у Підмосков'ї. Повідомляється, що гвинтокрила машина розбилася в лісосмузі, розташованій уздовж шосе.

На місце аварії поспішили співробітники рятувальної служби. Рятувальники повідомили, що після краху загоряння не було.

Згідно з даними ЗМІ, на борту літального апарату перебували три людини. В результаті події ніхто не вижив. Зараз встановлюються усі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Канаді розбився літак. На його борту знаходилися пілот і один пасажир. У результаті авіакатастрофи одна людина, пасажир літака, загинула, а інший чоловік отримав поранення і був доставлений до медичного закладу. Зазначається, що перед падінням пілот повідомляв про поломку у літальному апараті. Відомо, що літак буксирував банер. За словами фахівців, банери своєю вагою можуть ускладнити політ, особливо, якщо літак має несправний двигун. Зараз встановлюються причини аварії. Уламки направлені на експертизу.

Також "Коментарі" інформували про те, що в італійському місті літак впав на будівлю. На його борту перебувало шість осіб. Літальний апарат вилетів з аеропорту Лінате і прямував на острів Сардинія. Борт розбився об будівлю, яка знаходилася на ремонті. На місце авіакатастрофи поспішили правоохоронці, медики та співробітники рятувальної служби. Встановлюються всі обставини події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини