Головна Новини Світ Росія В Росії покінчив з життям кандидат в Госдуму, який рік вбивав українців: що з ним сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії покінчив з життям кандидат в Госдуму, який рік вбивав українців: що з ним сталося

В російському Барнаулі укоротив собі віку екскандидат в Госдуму РФ

17 квітня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

В РФ  покінчив життя самогубством  екс-кандидат в російську Госдуму,  після того, як рік  воював в Україні.

В Росії покінчив з життям кандидат в Госдуму, який рік вбивав українців: що з ним сталося

В Росії повісився екскандидат в Госдуму РФ(фото з відкритих джерел)

Про це інформують місцеві телеграм канали.

Вони  повідомляють, що росіянин до початку так званої спецоперації був  електриком в одному з перинатальних  центрів. Ще раніше він мав задум просуватись в Госдуму РФ  від Барнаульського округу. Але кандидат не зміг  зібрати  необхідні для цього  13 тисяч підписів.

“У квітні 2022 року чоловік вирушив у зону бойових дій як контрактник, з фронту повернувся лише 2 місяці тому, з контузією та пораненнями. Анатолія виявила родичка — він повісився у себе вдома і, зважаючи на все, після повернення страждав від депресії”, — йдеться в повідомленні  телеграм-каналу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії поліція та охоронці до смерті побили окупанта, що воював в Україні. В нічному  розважальному закладі Росії  майже до смерті  побили  загарбника, що  тільки повернувсь  з війни. Працівники поліції за  військового не заступились, самі теж  стали учасниками насильницьких дій. Доброволець  пішов з життя  через два тижні. Жертва насильства – гатчинський  підприємець Олексій Лимар. Перед війною  мешканець РФ займавсь автоперевезеннями.  Восени минулого року  він закинув власну справу, відправився в  "ЛНР" і воював в піхоті. В січні  загарбник  почав хворіти й вернувся назад.

Ще 22 лютого Лимар  разом  з рідними  святкував день народження матері. Ввечері, повертаючись від знайомих, він з дружиною пішов  в нічний клуб. Потім  військовослужбовця тягали  за хуліганські дії і нарешті  відпустили додому. В медичному закладі в Лимаря   діагностували  переломи обличчя, лобової кістки, щелепи, контузію, ретроградну амнезію та розрив стравоходу.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини