Головна Новини Світ Росія В Росії поліція та охоронці до смерті побили окупанта, що воював в Україні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії поліція та охоронці до смерті побили окупанта, що воював в Україні (ВІДЕО)

Росіянин повернувся з України й пішов з дружиною у нічний клуб

22 березня 2023, 21:19
Поділіться публікацією:

В нічному  розважальному закладі Росії  майже до смерті  побили  загарбника, що  тільки повернувсь  з війни. Працівники поліції за  військового не заступились, самі теж  стали учасниками насильницьких дій. Доброволець  пішов з життя  через два тижні.

В Росії поліція та охоронці до смерті побили окупанта, що воював в Україні (ВІДЕО)

Російського окупанта до смерті побили в клубі (фото "База")

Про це інформує Телеграм-канал "База".  Жертва насильства – гатчинський  підприємець Олексій Лимар. Перед війною  мешканець РФ займавсь автоперевезеннями.  Восени минулого року  він закинув власну справу, відправився в  "ЛНР" і воював в піхоті. В січні  загарбник  почав хворіти й вернувся назад. Ще 22 лютого Лимар  разом  з рідними  святкував день народження матері. Ввечері, повертаючись від знайомих, він з дружиною пішов  в нічний клуб.

"Охорона закладу не пустила Лимаря до клубу — виник скандал, а потім і бійка. За словами рідних, Олексія били п'ятьох людей. Як вважають близькі, це були люди з-поміж охоронців, причому в руках одного з них була табуретка. До клубу приїхали співробітники Росгвардії та поліцейські. За версією Марини, один із них зайшов усередину, а коли вийшов, то заявив, що камер у закладі немає. Лимар почав лаятись і знову отримав — цього разу від поліції. Судячи з відео, Лимаря затримували кілька правоохоронців. Один з них тактовно вдарив добровольця електрошокером у ногу", — інформують журналісти каналу.

Потім  військовослужбовця тягали  за хуліганські дії і нарешті  відпустили додому. В медичному закладі в Лимаря   діагностували  переломи обличчя, лобової кістки, щелепи, контузію, ретроградну амнезію та розрив стравоходу. Його почали лікувати, але за  два тижні  стан чоловіка  не поліпшився,— двічі  він був  в реанімації, а пізніше впав  у стан коми.Врятувати його не вдалось.

Справу  про загибель добровольця не порушили. Поліцейські нарешті встановили того, хто жорстоко побив військового. Всі зібрані  матеріали направили  до Слідчого комітету. В загиблого залишилось два сини  — 3 і 14 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії після важливої наради начальник поліції скоїв самогубство.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини