Головна Новини Світ Росія В Росії розбився гелікоптер з пасажирами: яка причина та що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії розбився гелікоптер з пасажирами: яка причина та що відомо

В результаті авіакатастрофи в Росії загинуло двоє осіб

7 січня 2022, 08:30
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації вночі 7 січня сталася трагедія. В республіці Башкиростан розбився гелікоптер, в якому перебувало три особи. Про це повідомляє сайт resbash.

В Росії розбився гелікоптер з пасажирами: яка причина та що відомо

На місці події працювали рятувальники, фото МНС РФ

Відомо, що інцидент трапився в Благовіщенському районі, неподалік села Карагайкуль. Вночі була сильна хурделиця, коли гелікоптер Єврокоптер AS350 злетів. Пролетів він недовго й впав посеред лісу.

Як повідомили в прес-службі Міністерства надзвичайних справ в Башкирії, подія сталася близько другої години ночі. Приватний гвинтокрил мав доставити двох пасажирів з Уфи до села Павлівка, що знаходиться в Нуриманівському районі.

Рятувальники виявили на місці трагедії одного загиблого. Ще двоє осіб отримали травми. Один з пацієнтів помер під час його транспортування до лікарні. Третій потерпілий отримав незначні травми й від госпіталізації відмовився. Попередньо відомо, що в авіакатастрофі загинув 36-річний бізнесмен і власник бази відпочинку.

Ймовірною причиною аварії може бути погана видимість та погодні умови. Втім, причини та обставини будуть встановлюватися представниками транспортної прокуратури та слідчими Слідчого комітету Росії в Башкирії, що прибули на місце події. Поки що версій з приводу причин загибелі людей слідство не висуває.  

На місці працювали 25 рятувальників приволзького пошуково-рятувального загону, які деблокували постраждалих та передали медикам.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії стався вибух на газопереробному заводі. В Амурській області на заводі 5 січня вранці прогримів вибух та розгорілася пожежа. Там спалахнула одна із установок 1-40 Р1, коли там проводили пусконалагоджувальні роботи. Одразу після загоряння спрацювала штатна система пожежогасіння. На місці події почалося факельне горіння.

В Росії розбився гелікоптер з пасажирами: яка причина та що відомо - фото 2
В Росії розбився гелікоптер з пасажирами: яка причина та що відомо - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини